Datadisk World of Warcraft: Burning Crusade
zdroj: tisková zpráva

Datadisk World of Warcraft: Burning Crusade

28. 10. 2005 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Příznivci masivně multiplayerové RPG World of Warcraft pozor! Společnost Blizzard Entertainment chystá první rozšíření této hry, a to v podobě datadisku s podtitulem Burning Crusade.

V naší galerii se můžete pokochat balíkem prvních screenshotů a pokud by vám to snad nestačilo, v naší download sekci je k dispozici pětiminutový trailer (15 MB nebo 50 MB, DivX), v jehož první polovině uvidíte artworky nových postav, nepřátel nebo budov a poté následuje průlet novými lokacemi přímo v herním enginu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Tak jako je to u datadisků zvykem, i tento hru obdaří celou řadou novinek. Předně budete moci se svým hrdinou díky němu dosáhnout až úrovně 70. Dále se můžete těšit i na dvě nové hratelné rasy, jednou z nich budou Krvaví Elfové; nové startovní zóny v Quel'Thalas; nový kontinent zvaný Outland, na který se budete moci dostat s pomocí temného portálu; spoustu nových katakomb k prozkoumání; samozřejmě i nová monstra, úkoly, předměty a v neposlední řadě rovněž novou profesi. Zajímají-li vás podrobnosti, dozvíte se je na homepage nebo z třístrankového IGN preview.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články