Čtyři videa z Need for Speed: Most Wanted
zdroj: tisková zpráva

Čtyři videa z Need for Speed: Most Wanted

12. 7. 2005 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Ve městě Houston v americkém státu Texas se včera konala první etapa Blacklist Regional turnaje, kde tamní hráči soupeřili v Need for Speed: Most Wanted módu Toll Booth, v němž se snažili dojet s lepším časem než ostatní a zároveň ujet policii nebo se vyhnout překážkám na vozovce.

Pořadatelé z Electronic Arts na ně vyrukovali s dvěma úplně novými tratěmi (město, přístav, industriální zóna), které zaznamenali kameramani magazínu IGN, a tak je nyní máte možnost vidět i vy ve čtveřici krátkých videí (4 MB - 8 MB, WMV) nebo na několika z nich vytípaných obrázcích v galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Všechna videa jsou ve vysokém rozlišení a byť každé trvá jen čtvrt až půl minuty, spatření konečně něčeho jiného než nazpaměť známého okruhu předváděného na výstavě E3 určitě fanoušky série NFS potěší. To samé se dá řict o honičkách s policií na silnici vedoucí skalami a lesem, což trochu připomíná minulé díly, ale netroufám si odhadovat, jaké ohlasy vyvolá přítomnost bullet-time efektu. Šikne se zejména v momentě, když vjedete do ostré zatáčky v příliš vysoké rychlosti a díky zpomalení času stihnete včas zatočit, takže se dokážete vyhnout bouračce do svodidel nebo do nějaké budovy. Most Wanted pro PC a konzole je naplánováno na listopad 2005.
zdroj: Sector

jd

Nejnovější články