Umbra, první diablovka na CryEngine 3
zdroj: tisková zpráva

Umbra, první diablovka na CryEngine 3

18. 10. 2011 10:45 | Novinky | autor: levis |

Nejen moddeři a amatérští vývojáři se na fungující enginy občas pokouší napasovat jiné žánry. Ačkoliv jednu z nejmodernějších technologií současnosti, CryEngine 3, si člověk automaticky spojí se střílečkou nebo onlinovkou, pohánět prý může třeba i nezávislé diablovské RPG Umbra.

Odehrávat se bude sto let poté, co lidská rasa málem vyhynula a hráč se v ní v roli jednoho z mála přeživších pokusí přežít i nadále. V průběhu hry budete hledat přírodní zdroje, nacházet předměty, navazovat spojenectví s dalšími postavami a využívat speciálních sil Umbra, abyste přežili do konce.

Autoři slibují singleplayer kampaň i samostatný multiplayer, neomezené možnosti, co do vývoje hráčských tříd, agresivní a silnou AI, ale také možnost vytvářet své vlastní zbraně a posléze je spojit se svými duchy, což vaši výbavu jen posílí.

V průběhu hry se má dynamicky střídat počasí a samostatné boje se budou odehrávat v rozličných lokacích od bažin až po horské vršky. Další zprávy o vývoji Umbrie, která by jako fanouškovský projekt teoreticky mohla vyjít zdarma, sledujte na diskusních fórech Cryteku.

Nejnovější články