Tři nové přídavky pro Battlefield 3
zdroj: tisková zpráva

Tři nové přídavky pro Battlefield 3

7. 3. 2012 16:08 | Novinky | autor: levis |

EA dnes představila tři nové balíčky pro Battlefield 3. Herní systém by měly rozvíjet o nové prvky, módy, prostředí i způsoby boje. Nejprve v červnu to vyjde rozšíření Close Quarters, na podzim dále vyjde balíček Armored Kill a v zimě se objeví stažitelné balíček End Game (už podle názvu asi vůbec poslední pro celou hru). "Zatímco v prvním zmiňovaném budou hráči vrženi doprostřed pěchotní bitvy, druhý obsahový balíček zaútočí s plným nasazením bojové techniky," uvádí tisková zpráva.

Přídavek Close Quarters tedy bude o pěších. Prostředí ožije díky špičkovému modelu destrukce enginu Frostbite 2 a prakticky vše od nábytku až po omítku má jít rozstřílet na kusy. Budou kolem vás padat úlomky zdiva i rozbitých zdí, kdežto těsné prostory mají na vertikální úrovni poskytnout skvělý zážitek. Těšit se lze i na nové zbraně, úkoly a psí známky.


V Armored Kill půjde hlavně o bojovou techniku: řiditelné tanky, obrněné transportéry, mobilní dělostřelectvo a další techniku. Armored Kill obsáhne také největší mapu v historii série a další bojiště vhodná pro využití všeho, co má kola, pásy, motory či vrtule.

Bližší informace k poslednímu přídavku End Game zatím nejsou k dispozici.

Nejnovější články