Supremacy: Four Paths to Power vyjde v prosinci
zdroj: tisková zpráva

Supremacy: Four Paths to Power vyjde v prosinci

15. 11. 2004 12:12 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Matrix Games dnes oznámila, že hodlá vydat novou tahovou sci-fi strategii vývojářského studia Black Hammer Games - Supremacy: Four Paths to Power.

Dojít by k tomu mělo ještě letos v prosinci. Jelikož je to právě rok, co jsme o této hře na našich stránkách psali naposledy, jistě proto nepohrdnete balíkem nových ukázek a několika informacemi, které vám hru maličko přiblíží. Podrobnosti pak můžete najít na oficiálních stránkách titulu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Supremacy: Four Paths to Power důkladně otestuje vaše strategické schopnosti. Je to hra kombinující prvky špionážní, ekonomické i akční. Hráč hru začne s vlastní planetou a lodí. K dispozici mají být čtyři různé příběhy pro čtyři různé hrdiny. Prý budete mít naprostou kontrolu na celou kampaní. Sestava vaší vesmírné flotily i pozemních jednotek (k bojům bude totiž docházet ve vesmíru i na povrchu různých planet), stejně jako způsob zdokonalování vašich světů, bude závislý pouze na vašich rozhodnutích. K dostatečnému vyžití budete mít v této hře k dispozici také multiplayer.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články