Více o Supremacy: Four Path to Power
zdroj: tisková zpráva

Více o Supremacy: Four Path to Power

11. 11. 2003 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Vývojářské studio Black Hammer Game se hodlá na herní trh uvést svým prvním dílem nazvaným Supremacy: Four Path to Power, o kterém jsme vás již jednou informovali.

Nyní pro vás máme další informace a také pár screenshotů, které vám hru o něco více přiblíží. Nápad na vytvoření Supremacy přišel na vedoucího designéra Nikitu Mikrose, když byl ve sprše (prý ho tam obvykle napadnou nejlepší věci). Příběh hry se točí okolo čtyř velících důstojníků, kteří se z různých důvodů snaží získat jedno konkrétní místo ve vesmíru. Každého z nich k tomu vedou jiné pohnutky a každý má i jinou strategii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Svět, který vám hra nabídne, má být rozsáhlý. Půjde zde především o bojovou taktiku (souboje probíhají tahovým způsobem) a celkovou strategii zásobování a kolonizování. Důležitou úlohu zde bude mít i hospodaření s jednotlivými jednotkami a zdroji - zlato, palivo, krystaly, ruda a jídlo. Těšit se můžete také na multiplayer. Zahrát si budete moci buď sami proti počítači, s přáteli po síti, aj. Tvůrci prý pracují na tunách různých možností pro multiplayer, aby se hráči mohli do sytosti vyřádit. Dílo jim jde údajně od ruky, hotovi by měli být na jaře, ale přesně ještě nebylo datum vydání stanoveno.
zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články