zdroj: Wargaming

Společnost Wargaming ve svých hrách nabízí balíčky pro podporu Ukrajiny

24. 10. 2023 12:00 | Novinky | autor: Ondřej Partl |

Válka na Ukrajině trvá už 20 měsíců a zdá se, že se situace stále neblíží konci. I proto se nadále různé společnosti, včetně těch videoherních, snaží různými iniciativami pomáhat. Aktuálně to třeba dělá Wargaming, který napříč šesti svými hrami nabízí tematické ukrajinské balíčky, s nimiž chtějí pomoci ukrajinským civilistům.

Nabídka se konkrétně týká her World of Tanks, World of Warships, World of Tanks Blitz, World of Tanks Modern Armor, World of Warships: Legends a World of Warplanes. Balíčky jsou rozřazené do různých úrovní a cenových kategorií, od nichž se odvíjí i obsah. Jedná se o kamufláže, obtisky a jiné kosmetické doplňky, které navrhli tvůrci z kyjevského studia společnosti.

V případě World of Tanks navíc můžete získat i těžký tank VIII. úrovně 50TP Resilient s naneseným 2D stylem, zatímco ve World of Warplanes vás čeká sovětský prémiový stíhač IX. úrovně Antonov M Masha.

Ať už se ale rozhodnete pro jakoukoliv z nabídek, studio se zavázalo, že 100 % výtěžku z těchto balíčků daruje na nákup ambulancí typu C skrze platformu UNITED24. Jedná se o specializované záchranné vozy, které jsou vybavené všemi nezbytnostmi (defibrilátory, nádrže s kyslíkem a další) pro udržení raněných naživu.

Studio tímto krokem navazuje na svou starší pomoc, kdy v minulosti samo na podporu Ukrajiny darovalo 25,5 milionů korun. Kromě toho se jeho zaměstnanci interně složili na dalších 5 milionů pro nákup záchranných vozů. Proto je nyní čas, aby mohli pomoci i fanoušci.

Všechny tematické balíčky budou dostupné do 1. listopadu do 21:00. Aktuálně se jich povedlo prodat už přes 61 tisíc kusů.

Podobný speciální obsah ve hrách není žádnou novinkou. Připomenout můžeme třeba ukrajinské nátěry na kamiony v Euro Truck Simulator 2, nebo mazlíčka z World of Warcraft.

Nejnovější články