Nový mod pro Elden Ring rozšíří možnosti kooperace
zdroj: Bandai Namco

Nový mod pro Elden Ring rozšíří možnosti kooperace

30. 5. 2022 14:53 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Elden Ring letos v únoru zvládnul v herním rybníčku nadělat pořádné vlny a do segmentu náročných akčních RPG nalákal i hráče, kteří se žánrem dosud neměli žádné zkušenosti. A ačkoli je hra v mnoha ohledech smířlivější a přístupnější než starší počiny studia FromSoftware, pomocná ruka mnohým určitě přijde vhod.

Pokud s Elden Ringem bojujete, a přitom hrajete na PC, můžete se těšit na vydání modifikace, která podstatně rozšíří možnosti kooperativního hraní. Už nyní si můžete spřátelené hráče přivolat do konfliktu s bossem, do PVP nebo na omezenou pomoc v rámci konkrétní oblasti a s modem Seamless Co-Op budete moci hrát společně bez téměř jakýchkoli omezení.

Dosažený progress se navíc má započítávat oběma hráčům, hostující kolega tedy také nepřijde o započtení poražených bossů a splněných úkolů. Jediným omezením je, že během kooperativního hraní nebude fungovat standardní přivolávání jiných hráčů. Pokud si ale s kolegou budete chtít užít PvP, můžete využít speciální předmět, který to umožní.

Modifikace je aktuálně ve fázi rané beta verze. Pokud máte zájem a neodradí vás nedoladěné bugy, můžete si ji už nyní stáhnout z tohoto odkazu, případně sledovat pokroky, které tvůrce s přezdívkou LukeYui činí.

Elden Ring je kromě PC k dispozici také na současné i minulé generaci konzolí. Hra už prodala více než 13 a půl milionu kusů, z naší recenze si odnesla zaslouženou devítku.

zdroj: vlastní video redakce

Nejnovější články