Nový Deus Ex: The Fall zamíří na mobily a tablety
zdroj: tisková zpráva

Nový Deus Ex: The Fall zamíří na mobily a tablety

5. 6. 2013 16:55 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

To je tedy zklamání. Přiznám se, že osobně bych jej teď mohl exportovat do entuziastických zemí. Ze včerejšího upozornění na dnešní oznámení Deus Ex: The Fall se vyklubala iOS mobilní hra od evropského týmu Square Enix, který se specializuje na tablety a mobily. Takže pokud jste čekali naditý datadisk nebo novou hru, nechte si zajít chuť.

Deus Ex: The Fall sice nevypadá na mobilní hru špatně, to vůbec ne a hodně evokuje Deus Ex: Human Revolution, ale stále nevidím ani iPad jako platfromu pozitivní pro stealth střílečku. Co se týče příběhu, vrátí se Ben Saxon, hlavní hrdina doprovodného románu Icarus Effect, což není tak špatné, protože Ben byl celkem sympaťák. Na icarus Effect by měla hra i částečně navazovat.

Ben je momentálně nacpaný augmentacemi a kromě toho, že se rozhádal s Tyranty musí ještě řešit další konspiraci na pozadí. Deus Ex: The Fall vypadá na mobilní titul vážně dobře, ale nějak to všechno připomíná situaci, kdy čekáte, že jste vyhráli auto a on se z něj vyklube angličák. Sice krásný, propracovaný, ale do práce vás neodveze...

...

Nejnovější články