Mlátička Double Dragon Neon se řítí na PC
zdroj: tisková zpráva

Mlátička Double Dragon Neon se řítí na PC

13. 1. 2014 17:22 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Slovo „cowabunga“ se vrací! Pokud jste jej neznali, milosrdně jste minuli éru zářivých šusťákovek ve Spojených státech. Což ale znamená, že jste možná minuli i éru beat 'em up mlátiček stylu Double Dragon, byť tu u nás zdatně suplovaly pouťové a hospodské automaty.

Každopádně čerstvý závan starých časů, kdy se ovládací páčky držely v dlani a do tlačítek se rubalo dle pravidla „čím silněji praštím, tím silněji bouchnu ve hře“ vám přinese titul Double Dragon Neon.

Tedy on už na některých platformách přinesl, protože na X360 a PS3 se Double Dragon Neon objevil už koncem roku 2012. Nyní se společně s novým online kooperativním módem objeví i na PC skrze distribuci na Steamu. Přesně datum vydání není známo, ale cena by se měla pohybovat kolem deseti dolarů.

Double Dragon Neon srší nostalgickou atmosférou i hyperaktivní nadsázkou. Navíc by se měl i celkem dobře hrát, takže nezůstane jen u onoho nostalgického vzpomínání. Majitelé PS Plus by jej navíc měli mít ještě na PS3 k dispozici v rámci Instant Game Collection.

...

Nejnovější články