Kompletní Civilizace spolu s dalšími hrami je na Humble Bundle za pár šupů
zdroj: Foto: Firaxis

Kompletní Civilizace spolu s dalšími hrami je na Humble Bundle za pár šupů

25. 2. 2022 14:10 | Novinky | autor: Alžběta Trojanová |

Humble Bundle nabízí další z lákavých balíčků, který potěší nejen vaši knihovničku na Steamu, ale jeho nákupem uděláte i dobrý skutek. Nejnovější nabídka se týká Sid Meier's Ultimate Collection, která obsahuje 21 her a můžete za ni zaplatit, kolik chcete.

Největším lákadlem je jednoznačně Civilization VI, kromě hry samotné tu najdete také rozšíření Gathering Storm a Rise and Fall. Dále získáte šest menších DLC obsahujících národy, jako jsou Vikingové, Polsko, Austrálie, Makedonie a Persie nebo například Khmérská říše. Navíc získáte New Frontier Pass, který obsahuje osm nových civilizací a devět nových vůdců, šest nových herních režimů a spoustu dalšího.

To ale není všechno. Kromě Civ 6 tu hráči najdou také Civilization III, IV a V a kompletní kolekci Civilization: Beyond Earth. A pokud Civilizace není zrovna to, co hledáte, je tu také Sid Meier's Pirates, Sid Meier's Railroads a Sid Meier's Ace Patrol. Celý balíček vám rozhodně poskytne dlouhé, dlouhé hodiny zábavy.

Podle Humble Bundle byste za normálních okolností za obsah zaplatili přes 400 eur, v případě této nabídky můžete nabídnout libovolnou cenu. Důležité je ovšem zmínit, že pro získání všech 21 her musíte zaplatit minimálně 13,15 eura, tedy zhruba 330 korun.

Nákupem podpoříte charitativní organizaci Trees, Water & People, která pomáhá komunitám chránit, zachovávat a spravovat jejich přírodní zdroje.

Nejnovější články