Killzone: Shadow Fall rozšíří po vydání online kooperace
zdroj: tisková zpráva

Killzone: Shadow Fall rozšíří po vydání online kooperace

24. 9. 2013 19:52 | Novinky | autor: Petr Poláček |

V rámci rétoriky, která velí firmám, aby hráčům ještě před vydáním očekávaného titulu prozradili, kolik z nich ještě vytahají peněz, dnes Sony a Guerilla Games oznámili část multiplayerového obsahu, jenž bude dostupný po vydání Killzone: Shadow Fall. Proč tak brzy, když hra vyjde až na konci listopadu společně s PlayStation 4? Protože je potřeba nasbírat co nejvíce předobjednávek sezónní vstupenky alias mytického season passu.

S ohledem na ceny budoucího obsahu se vám asi opravu vyplatí vyskládat na virtuální pult už nyní 20 euro, pokud jste si svým pozitivním vztahem k sérii Killzone naprosto jistí. Ušetříte tím dle infografiky v článku dobých 25 Euro. Jenže myšlenka, že už nyní zaplatím za dodatečný obsah pro hru, za kterou samotnou jsem ještě nezaplatil a hlavně ji vůbec nehrál (tedy já ano, ale to se nepočítá), mi přijde čím dál více nepřitažlivá. Jakkoli proti DLC modelu nic nemám, protože si jednak můžu vždycky vybrat, jestli o DLC mám zájem, ale hlavně z toho důvodu, že jde v podstatě jen o rozsekaný datadisk. Ale zpět k DLC. V článku se dozvíte něco o plánovaném DLC obsahu a můžete se navíc podívat na několik málo záběrů z Killzone: Shadow Fall multiplayeru, který mě při hodinové seanci na Gamescomu nadmíru zaujal!

Vývojáři z Guerrilla Games plánují multiplayerovou složku nového Killzone po vydání zásobovat nemalým množstvím obsahu. Pracují na nových multiplayer mapách kompetitivního charakteru, které hráčům nabídnou zdarma, protože nebudou součástí placeného DLC programu. Platit se bude převážně za kooperativní multiplayer a obsah pro něj.

...

Ve vývoji je expanze s online kooperací jako novým herním módem pro čtyři hráče, kteří musí přežít v boji proti hordám nepřátel a jiných překážek. V zásadě jde o horde mód s arénovými mapami, systémem levelování a novými unlocky.

Když si season pass pořídíte, tak vedle online co-opu si rovnou zaplatíte plánované tři nové balíčky s mapami pro co-op, přičemž každý z nich nabídne dvojici map.

V rámci season passu budete mít později přístup k dvojici chystaných multiplayerových balíků, o nichž ale vývojáři prozatím nechtějí hovořit. Jako privilegovaní utráceči peněz ale v rámci season passu dostanete do vínku OWL drone skin a speciální „spotlight move“, což je vítězný pohyb na konci multiplayer matche, kterým protivníka takříkajíc dorazíte psychicky. Pokud to bude protivník, kterému nedochází, že jde o hru a bude to brát vážně, samozřejmě. Jinak to působí trošku divně, ale budiž. Z informací o season passu je to všechno a multiplayerové video se válí někde kolem. Tak zase někdy nashle u Killzone.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články