Ještě tento měsíc vyjde první obří patch opravující mnoho problémů Saints Row
zdroj: Foto: Volition

Ještě tento měsíc vyjde první obří patch opravující mnoho problémů Saints Row

10. 11. 2022 12:05 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Před měsícem nám tvůrci hry Saints Row dali vědět, že si jsou vědomí nepovedeného startu svého rebootu a že pracují na opravách těch nejpalčivějších problémů. Konečně se blíží den, kdy se majitelé hry dočkají velkého patche, který byl odeslán ke schválení a je očekáván ještě v tomto měsíci.

Vývojáři si posvítili na kooperaci, která by měla začít fungovat dle očekávání, ať už je řeč o způsobu připojení, minimapě, či odměnách. Dále budou opravené sběratelské předměty a výzvy, jejichž odměny dostanete i zpětně, pokud jste je již dříve splnili a hra vás neodměnila.

Tvůrci se zaměřili i na celý svět, který bude mít více chodců a policistů a zároveň bude snazší uniknout před zákonem a najít sběratelské předměty. Dále se máme těšit na vyváženější a zábavnější souboje, které budou mít větší dopad na postup hrou.

Po městě se objeví dalších sedm garáží pro vaše vozidla, nové úrovně čtvrtí a více Svatých potulujících se po dokončených čtvrtích, vrátí se podpora adaptivních triggerů ovladače DualSense, budete si moct nastavit výšku či hloubku svého hlasu, dojde k vylepšením v uživatelském rozhraní a dalším cca 200 opravám, jejichž kompletní výčet dorazí později se samotným patchem.

Saints Row vyšlo 23. srpna na počítačích a na současné a minulé generaci PlayStationu a Xboxu. Velkou díru do světa neudělalo, hra od Šárky dostala pouhých 5 bodů z 10 především za grafiku a herní systémy zaseknuté v dávných dobách a přemíru chyb, které tvůrci konečně po třech měsících začínají opravovat.

Nejnovější články