Humble Bundle rozdává Death Stranding a Aliens: Fireteam Elite
zdroj: Vlastní foto autora

Humble Bundle rozdává Death Stranding a Aliens: Fireteam Elite

5. 4. 2023 16:20 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

Na pravidelný přísun her za babku v tematických balíčcích Humble Bundle jsme si už zvykli. Dříve jsme psali například o uzlíčku her s ženskými hrdinkami nebo sbírce na pomoc po zemětřesení v Turecku a Sýrii. I tento měsíc si Humble připravil celou řadu titulů, které můžete pořídit za zlomek jejich původní ceny.

V dubnu v nabídce přistane skvělý Death Stranding, týmová střílečka Alien: Fireteam Elite, adventura Life is Strange 2 a třeba takový Rollerdrome. Za hry v hodnotě přes tři a půl tisíce korun zaplatíte v přepočtu přes 250 korun. Má to ale malý háček.

Dvanáctidolarová částka je měsíční subscription. Hry vám ale zůstanou i poté, co si předplatné zrušíte, takže stále může jít v podstatě o jednorázovou částku. Jen počítejte s trochou administrativy navíc, pokud si nechcete platit další platformu, ze které vám budou měsíčně odcházet z účtu peníze.

Část výtěžku jde i tentokrát na charitu. Konkrétně 5 % z vybrané částky podpoří snižování emisí uhlíku přes crowdfundingovou neziskovku Cool Effect. Minulý měsíc se vybralo v přepočtu přes téměř čtyři a půl milionu korun na Malala Fund, který se zasazuje o vzdělávání dívek.

Nejnovější články