Ratchet & Clank: All 4 One přijdou v říjnu
zdroj: tisková zpráva

Ratchet & Clank: All 4 One přijdou v říjnu

20. 5. 2011 18:16 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Všichni fanoušci ušáka a plecháče se mohou začít radovat, protože SCEA dnes oznámila, že jejich další dobrodružství, nazvané Ratchet & Clank: All 4 One, vyjde v Evropě 19.

října. Za hrou stále stojí Insomniac Games a hlavním tahákem by měla být kooperace pro čtyři hráče. I díky tomu se objeví vedle Ratcheta a Clanka i největší hrdina všech dob, Kapitán Qwark a zlotřilý Doktor Nefarious. Právě pokus toho posledního je poslal do tajemného stroje Creature Collector a všichni musí spolupracovat, aby unikli.

Hlavními ingrediencemi by měl být klasický humor, arkádová akce, puzzly a nově i 3D, pokud na to samozřejmě máte výbavu. Pokud byste navíc měli možnost si hru předobjednat u GameStopu, Amazonu, Best Buye či Wal-Martu, dostanete Mr. Zurkona (GameStop), synthenoida s břitkým jazykem i laserem, T-Rex Morph Mod (Amazon), zbraň, která protivníka změní v maličkého dinosaura, Pyro Blaster Unlock (Best Buy), přátelský plamenomet a Sheepinator Mod (Wal-Mart), klasickou zbraň série, která mění protivníky v ovečky. Béééé.

Nejnovější články