První detaily o Heavenly Sword 2?
zdroj: tisková zpráva

První detaily o Heavenly Sword 2?

9. 5. 2011 11:30 | Novinky | autor: levis |

Že by konečně? Čtyři roky po vydání akční bojovky Heavenly Sword je oznámení jejího pokračování zřejmě na spadnutí. Alespoň to tvrdí nejnovější číslo anglického herního časopisu PlayGamer, podle něhož se Heavenly Sword 2 bude odehrávat deset let po událostech z jedničky. Zásadní změnu má představovat převedení hry na model otevřeného herního světa, v jehož interaktivním prostředí půde jednotlivé mise po dokončení kdykoliv znovu pustit.

Slavný meč si tentokrát budete muset nejprve vysloužit tím, že zvládnete nejrůznější bojové techniky a disciplíny. To podle PlayGameru znamená, že začnete jen s pár začátečnickými chvaty a postupně se během hraní budete učit sofistikovanějším kombům.

Více informací o Heavenly Sword 2 máme čekat na letošní E3, což se zdá jako docela pravděpodobný odhad. Podobně detailní informace by si nikdo snad z prstu nevycucal, a koneckonců šéf vývojářů Ninja Theory už dřív navrhl některé možnosti, jak by šel druhý díl Heavenly Sword udělat.

Jedna z teorií počítala s tím, že hlavní hrdinka Nariko by se tentokrát ocitla v Pekle, odkud by se jí ze skutečného světa snažila dostat její kolegyně Kai. Ta by se během hry postupně změnila z dospívající dívky ve stařenu. Šlo jen o chvilkový nápad nebo něco z toho opravdu uvidíme v Heavenly Sword 2?

Nejnovější články