Poslední část Arma 3 kampaně vyjde příští týden
zdroj: tisková zpráva

Poslední část Arma 3 kampaně vyjde příští týden

11. 3. 2014 15:32 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Nejprve to bylo o přežití (Survive), následně o adaptaci (Adapt) a nyní přišel čas zvítězit (Win) v boji o Altis a Stratis v kůži vojáka NATO Bena Kerryho. Třetí epizoda kampaňového DLC The East Wind pro Arma 3 už zná datum vydání. Všichni si napište 20. března, kdy se dovrší vaše a Kerryho putování válkou sužovanými ostrovy.

„V posledním dílu naší kampaně hráči dostanou možnost zažít boj v největším měřítku, jaké jsme doposud nabídli. Taktická svoboda bude spojena s velkými střety kombinovaných jednotek a utvoří tak základ Epizody 3 a Kerryho příběh dovede do finiše,“ říká Jay Crowe z Bohemia Interactive.

V rámci DLC The East Wind se představí trojice nových bojových prostředků. Prvním je jednomístný letoun A-164 Wipeout, potomek legendární A-10, který bude sloužit na straně NATO. Dalším letounem je To-199 Neophron, posila pro CSAT, stroj určený pro podporu pozemních jednotek (CAS). Třetím je Tempest, transportní vozidlo s náhonem na všech šest kol a s dodatečnou ochranou proto minám. Sloužit bude k transportu jednotek i materiálu. Letouny se nově představí pomocí Showcase mise Fixed-Wing.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články