Killzone: Mercenary pro PS Vita vyjde v září
zdroj: tisková zpráva

Killzone: Mercenary pro PS Vita vyjde v září

31. 1. 2013 12:32 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

PlayStation Vita potřebuje povedenou velkou hru, a pokud možno, tak akci jako sůl. A vypadá to, že Killzone: Mercenary by mohla tímto hitem být. Sony nyní ohlásila, že hra vyjde 17. září, což je poněkud pozdě (někdo by řekl, že o rok později, než měl titul vyjít), ale lepší, než nikdy. Zároveň vydali Soňáci několik obrázků a trailer ze hry, který nevypadá vůbec špatně a najdete jej uvnitř článku.

Co se týče příběhu, Mercenary vám nabídne možnost zahrát si i za Helghan, protože tentokrát budete v roli vojáka štěstěny, co jde tam, kde jsou peníze. Přesněji řečeno, budete v kůži Arrana Dannera, bývalého vojáka UCA, který nemá problémy s tím, že mění strany, jak to jen jde. Jenže tahle mise, která spočívá jen v evakuaci vektanského velvyslance, bude možná až moc náročná... Podívat bychom se tak měli na bojiště, která jsme prošli v předešlých hrách téhle povedené akční série.

Celkem ve hře bude devět misí, každá z nich by měla mít cca hodinu délky. Což ve výsledku není zrovna moc, ale určitě je to víc, než průměrná délka současných vojenských stříleček. Ty ovšem podporují multiplayer, který zde také najdete a to v podobě šesti map pro osm hráčů ve třech módech.

Zajímavě a pro znovuhratelnost i klíčově zní systém odměn. Jak se vám povede v misi, tolik peněz dostanete a tolik budete moci investovat do nových zbraní a vybavení, přičemž finance jsou přenosné mezi kampaní a multiplayerem. Když se podíváte na trailer a obrázky, vypadá to, že titul bude ždímat z výkonu handheldu co půjde, protože hra vypadá opravdu pěkně, samozřejmě na poměry toho, že pořád běhá na malé krabičce, kterou držíte v rukách. Tak teď jen doufat, že to bude i dobrá hra...

zdroj: Archiv

Nejnovější články