Našlápnutý plán UbiSoftu na příštích 12 měsíců
zdroj: tisková zpráva

Našlápnutý plán UbiSoftu na příštích 12 měsíců

17. 3. 2005 14:14 | Byznys | autor: Redakce Games.cz |

UbiSoft slaví úspěchy na všech frontách.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Na té válečné s Brothers in Arms (ve světě dostává samá devítková hodnocení), na té špionážní se Splinter Cell: Chaos Theory (Oficiální xboxový magazín hře udělil rekordní skóre 99%) i na po té ekonomické (rekordní tržby a zájem Electronic Arts o získání majoritního balíku akcií). Není tedy divu, že je tento vydavatel silný v kramflecích a mohl si dnes dovolit oznámit velmi nabušený plán svých titulů na příštích 12 měsíců. Zatímco jaro ještě nebude ničím extra (pouze Rainbow Six: Lockdown), ve 3. čtvrletí 2005 se situace trochu zlepší, neboť dorazí Myst V: End of Ages, datadisk pro Settlers V v angličtině, konzolové hity Far Cry: Instincts (další odklad z Q2) nebo America Army: Rise of a Soldier a dosud neoznámená multiplatformní hra 187 Ride or Die.

Ta pravá jízda však začne až koncem letošního roku, konkrétně mezi říjnem až prosincem, kdy se od UbiSoftu dočkáme spousty zajímavých novinek, o nichž dnes slyšíme poprvé. Posuďte sami - Prince of Persia 3 (pracovní název), Tom Clancy's Ghost Recon 3, datadisk pro Far Cry, pokračování Brothers in Arms, druhý mission pack pro Settlers V a také zatím neohlášený titul Peter Jackson's King Kong na motivy stejnojmenného filmu o příběhu obrovské opice, odvážného dobrodruha a krásné dívky. Všechny jmenované hry se objeví pro PC, většina z nich na PlayStation 2, Xbox či GameCube a některé i ve verzi pro Playstation 3 a Xbox 2, což opět potvrzuje příchod nové generace konzolí na předvánoční trh.

V prvním čtvrletí roku 2006 by pak UbiSoft rád přišel se Splinter Cell 4 (pracovní název), Silent Hunter 4, Heroes of Might & Magic 5 a ještě jednou hrou, údajně další strategií ze světa Might & Magic. Kompletní line-up najdete na ToTheGame.
zdroj: PR

Nejnovější články