Horor Necrovision vydá Cenega
zdroj: tisková zpráva

Horor Necrovision vydá Cenega

3. 4. 2007 10:10 | Byznys | autor: Redakce Games.cz |

Vydavatelská společnost Cenega oznámila, že se ujala vydavatelských práv na již loni oznámenou hororovou first-person střílečku NecroVisioN vývojářského studia The Farm 51.

necrovision zdroj: tisková zpráva Tento titul své hráče přenese do méně období, kdy zuřila 1. světové válka. Ocitnete se v roce 1916, v roli mladého Američana, který se v touze po dobrodružství a zkušenostech přidá na stranu britské armády. Záhy zjistíte, že se pod povrchem bojišť Velké války skrývá mnohem větší zlo, jež začalo pomalu pronikat i na povrch a je třeba ho zastavit. Objevíte tajemný ďábelský svět vampýrů, démonů a zlých duchů...

Obrázek zdroj: tisková zpráva Děj hry vás přivede na různé lokace, od bitevních polí 1. světové války, po podzemní svět vampýrů a démonů. Budou to scény realistické i vyfantazírované. Tak jako nepřátelé. I mezi nimi najdete klasické nepřátelské vojáky, stejně jako příšery z nočních můr. Zkrátka, NecroVisioN se chystá smísit svět Lovecraftových hororů se světem 1. světové. Hráči budou mít k dispozici autentické zbraně dané éry, avšak přijdou také k vampýrským technologiím a mocným ďábelským artefaktům. Systém soubojů, ke kterým bude v této hře docházet, a které mají být velmi intenzivní a napínavé, je kombinován se systémem kouzel. Využívat se v nich bude rovněž okolního prostředí. NecroVisioN byla původně ohlášena také pro X360, ovšem tisková zpráva Cenegy hovoří pouze o verzi pro PC. Termín vydání neuvádí, na oficiálních stránkách společnosti je nicméně možné zaznamenat rok 2008.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články