Krater

Krater

Články

Postapo RPG Krater otvírá dveře dobrodruhům

Pokud jste dostali chuť na trošku stylizované postapo, podbízí se vám ode dneška na Steamu švédská záležitost Krater, o které jsme už párkrát psali. Nejzajímavějším prvkem hry je význam zranění a smrti pro vývoj postavy, respektive postav, protože ovládat budete panáčky hned tři. Cílem je připravit tým na finále velkého dungeonu, kterým se budete probíjet s každou hrou stále hlouběji, až poznáte, co se ukrývá na jeho dně.

První dojmy z akčního RPG Krater

Původně jsem měl z hraní Krater napsat plnohodnotné dojmy, nicméně po spuštění údajné bety se ukázalo, že je to vlastně alfa verze a vlastně ani není moc o čem psát. Povím vám tedy aspoň to málo, co se o ní povědět dá.

Video pohlednice z akčního RPG Krater

Video z chystaného akčního RPG Krater, které je zajímavé nejenom tím, že v něm můžete permanentně zemřít bez možnost loadu, nepochází od vývojářů, ale od jednoho z fanoušků a hráčů pracovní verze. Ale docela se povedlo. My se do světa, který chce hráčům kreslit před očima Krater, podíváme velmi brzy, abychom vám řekli, jaké to tam je.

Nezávislá diablovka Krater: hráčská zranění a craftování

Čerstvý trailer (po rozkliku v článku) z diablovky Krater ukazuje, že i nezávislá fantasy rubačka - v tomto případě od autorů westernové střílečky Lead and Gold - může být zajímavá. Kromě zapáchajících podzemních dungeonů se v Krateru totiž podíváte i na zemský povrch, kde budou vaše postavy zápasit hlavně se zraněními a důsledky vlastního jednání - jednou z konsekvencí by ostatně měla být i permanentní smrt.

Postapokalyptické Švédsko v diablovce Krater

Švédští vývojáři z Fatshark oznámili nové akční RPG neboli diablovku Krater, do jejíž...