ArcaniA: Gothic 4

ArcaniA: Gothic 4

Články

Zrušte si aktivaci u Gothic 4: Arcania

Hned po ránu jedna krátká, ale rozhodně pozitivní zpráva: Spellbound v tichosti vydal nový...

Jednání o JoWooDu padla, firma krachuje

JoWooD Entertainment je vydavatelská společnost, která je na světě od roku 1995 a v jejím portfoliu najdeme kousky jako Gothic II či Spellforce.

VÍKENDOVÁ ČTYŘKA: Slevová akce Shop.Games.cz podruhé!

Ve spolupráci se společností Comgad vám herní e-shop Shop.Games.cz nabízí druhý ze čtyř speciálních slevových víkendů. Ve slevách budou vždy čtyři atraktivní hry, a to za ceny, které na českém internetu jinde nenajdete. Tento víkend přichází na řadu druhá várka, ve které jsou následující hry:

Skončí JoWood kvůli Gothicu?

JoWooD Entertainment v pátek u vídeňského obchodního soudu oficiálně vstoupila do insolvenčního řízení. Správní rada firmy uznala, že její kroky směřující k restrukturalizaci firmy a vyřešení dluhu nelze ani po 6. lednu považovat za účinné, a od tohoto dne je JoWood oficiálně v insolvenčním řízení. Všichni zástavní věřitelé firmy z posledních čtyř let, kdy firmě vznikal dluh, se mají přihlásit přímo u JoWoodu, aby tak mohli mít na restrukturalizaci přímý vliv.

JoWood oznámil Fall of Setarrif, první datadisk pro Gothic 4

JoWood udržuje plamen zájmu fanoušků o sérii Gothic oznámení prvního datadisku pro čtvrtý...

Kam kráčí PC herní scéna?

Dave Luehmann, jeden z manažerů Microsoftu, se nechal nedávno slyšet, že je načase, aby Microsoft začal opět pořádně podporovat PC platformu, kterou doposud poněkud zanedbával a ukázal tak cestu ostatním. „Konečně!“, chtělo by se zvolat nejednomu PC hráči. Kdyby ovšem Luehmann nedodal, že se tak stane prostřednictvím vydání Fable III, Age Of Empires Online a Microsoft Flight. Nemám totiž pocit, že tohle samo o sobě strhne nějakou velkou lavinu vydávání PC her. Ono to ovšem možná půjde i bez Microsoftu...
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Hodnocení čtenářů:
100/100
Datum recenze:
14. října 2010
Recenze