Dust: An Elysian Tail

Dust: An Elysian Tail

Články

Kouzlené akční RPG Dust: An Elysian Tail konečně vychází na PC

Překrásné 2D akční RPG Dust: An Elysian Tail, které v srpnu loňského roku debutovalo na Xbox Live Arcade, se konečně dostane na PC. Dust je v podstatě one man show - celou hru udělal Dean Dodrill, jen s hudbou mu pomohli v HyperDuck Music Studios. Dodrill teď vydal nový trailer, který má sloužit jako oznámení PC verze hry. Na PCčkový Dust nebudete muset čekat nijak dlouho, hra se na Steamu odemkne už v sobotních ranních hodinách.

Nezávislý rozcestník – Popelka na popel

Dnešní rozcestník ukáže na velmi pěkné a nápadité plošinovky: jedna je od samotného animátora kultovní série Jazz Jackrabbit; druhá vám dovolí vyfotit si slona a zhmotnit ho, kdekoliv jen chcete (což moc plošinovek neumí). Třetí vám dá do rukou obouručák a řekne: „Vyraž do knihovny a čti!“ Milovníci dobře napsaných a hezky vypadajících pohádek můžou na Popelce oči nechat, a kdo by si chtěl poslechnout, jak by Fus Ro Dah! znělo před 20 lety, ať kliká a nevěří vlastním uším! Úplně na závěr pak výběr toho nejvíc indie z uplynulého měsíce na Games. Čím váš ještě nalákat? Co třeba obrázkem Gracjany Zieliňské?

Bleskovky

  • 2. 10. 2014 - Členové PS Plus programu obdrží v říjnu zdarma hry Batman: Arkham Asylum (PS3), Driveclub PlayStation Plus Edition (PS4), Dust: An Elysian Tail (PS4), Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara (PS3), Pix the Cat (PSV/PS4), Rainbow Moon (PSV/PS3), Spel

  • 29. 8. 2014 - Akční RPG Dust: An Elysian Tail míři po X360 a PC také na PS4, kde nabídne rozlišení 1080p při 60fps.

  • 1. 5. 2014 - Členové Xbox Live Gold programu získají v květnu 2014 zdarma Dust: An Elysian Tail a Saints Row: The Third.