Beta Carrier Command už běží
zdroj: tisková zpráva

Beta Carrier Command už běží

6. 4. 2012 17:30 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Aktualizace, 6. 4. 2012: Pár dnů po oznámení bety Play & Contribute pro Carrier Command: Gaia Mission už samotná beta začala s jednodenním předstihem, tedy dnes - v pátek. Hráči si budou moci v betě vyzkoušet velký kus ze Strategické Kampaně. Hned na začátku si můžete navolit počet ostrovů a to až na 9 (v plné verzi 30+), sílu nepřátel a počet zabraných ostrovů. Play & Ccontribute beta už ale neobsahuje first-person mise, filmečky, ani tutoriály, které budou v plnohodnotné kampani ve hře. Aby se ale nováčci v betě vyznali, je k ní přiložen i menší manuál. Další informace o betě, plus pěkné nové video, najdete po rozkliku:

Původní zpráva, 3. 4. 2012: Již v sobotu začne betatest české sci-fi akce Carrier Command: Gaea Mission. Bohemia Interactive, tvůrci série ArmA, zároveň oznámili odklad plné verze na letošní září. "Pro nás coby nezávislé vývojáře je nyní důležité, abychom oslovili nadšence zvenku," dodal za autory Marek Španěl. Nejde o jen tak obyčejnou betu: obsáhne osekanou verzi strategické kampaně hry bez příběhové linky, aby si hráči především osahali stěžejní herní prvky - a také mohli finančně přispět na dokončení plné verze.

zdroj: Archiv

Nové video ku příležitosti spuštění Play & Contribute bety

Do bety se lze totiž zapojit předobjednávkou hry v online obchodě BI. Buďto si dopředu zakoupíte plnou verzi hry a za svých 20 euro zároveň získáte přístup do bety, nebo se rozhodnete autory podpořit a dáte 40 eur. Za tuto cenu si hru budete moci stáhnout ze Steamu komplet i se soundtrackem, jenž složil Troels Brun Folmann, vítěz ceny Bafta. V sobotu vývojáři objasní, jak přesně lze zaslat zpětnou vazbu z dojmů z hraní. Carrier Command: Gaea Mission vyjde pro PC v září tohoto roku.

Nejnovější články