XCOM: Enemy Within předvádí novinky v názorném videu
zdroj: tisková zpráva

XCOM: Enemy Within předvádí novinky v názorném videu

4. 9. 2013 16:44 | Video | autor: Aleš Smutný |

Asi už jste četli o expanzi XCOM: Enemy Within, která se chystá na PC a konzole pro původní povedenou strategii XCOM: Enemy Unknown. Mimo jiné se objeví i nové typy vojáků. Jedni jsou částečně kyborgizovaní piloti bojových obleků. To druhé jsou geneticky vylepšení jedinci, kteří jsou doslova nadlidmi.

V rámci demonstračního videa se představí jejich schopnosti. U mecha je to ničivý minigun a následně i drtivá pěst na blízko, u genového mutanta pak schopnost skoku a nebo reaktivní odolnosti proti ovládnutí. Jednoduše, kdo zkusí takového chlapíka ovládat silou myšlenky, dostane ránu přímo do mozku.

Je to působivá předváděčka a noví vojáci vypadají opravdu mocně. Ale osobně mám radši klasické platfusáky, kteří se vycvičili a vlastně jsou to normální lidé. Relativně. Až na ty případné psionické schopnosti. Nebude už hra s takovými nadlidmi moc lehká? Jinak ale musím ocenit krásně vypadající mapu s přehradou a nového protivníka. Těch bude víc, ale možná, že společně s novými potvorami se zvedne i náročnost.

...

Nejnovější články