Vzájemné hackovací a honičky v multiplayeru Watch Dogs
zdroj: tisková zpráva

Vzájemné hackovací a honičky v multiplayeru Watch Dogs

21. 6. 2013 11:15 | Video | autor: Adam Homola |

Ubisoft je na úniky materiálů expert už mnoho let. Těžko říct, co mu opravdu unikne nějakou chybou či nedopatřením, a co pouští neoficiálními cestami ven sám, ale poslední únik se týká multiplayeru Watch Dogs. Ne že by to bylo touhle dobou nějaké tajemství, vývojáři už multiplayer několikrát ukázali a na E3 o něm otevřeně mluvili, viz Pavlův rozhovor. Ale nedávno na internety uniklo další multiplayerové video, které ukazuje zase něco trochu jiného.

To si takhle jdete po ulici, hledíte si svého a najednou se vám objeví červené varování, že vás někdo hackuje. Abyste hacku předešli, musíte se urychleně dostat na místo, kde se hacker (= jiný hráč) pohybuje. Následuje tedy rychlý přesun na místo, podobně jako třeba v Assassínech a tam vystopování nepřítele. Interface vám ukazuje, kdo hacker není a až na něj kápnete, začíná honička.

Na pomoc pro odhalení hráče můžete samozřejmě hacknout třeba pouliční kameru, díky které budete mít větší přehled. Alespoň to se ve videu osvědčilo a po krátké honičce po svých se nasedá do aut. Načež se na to druhý hráč asi vybodnul, odjel a tahle malá potyčka skončila. Nepřátele můžete i ušetřit a nezabíjet, jak se ostatně osvědčilo hráči ve videu.

V druhé polovině videa pak hackuje jiného hráče přímo hlavní hrdina - hra vám ukáže, kde se dotyčný nachází, vyberete si nějaké bezpečné místečko a začnete hackovat. Pak je na vás, abyste se nenechali chytit. Což se ve videu stane a následuje úprk autem.

Nejnovější články