Watch Dogs
Věková dostupnost

Watch Dogs

Články

Díky pandemii bude spousta her zadarmo. Například Assassin’s Creed Odyssey

Ne každý se snaží na aktuální nepříjemné situaci vydělat tak jako překupníci s rouškami. Najdou se vývojáři a vydavatelé, kteří v časech domácích kanceláří a omezeného pohybu rozdávají své hry zadarmo, aby se lidé doma náhodou nenudili. O blížícím se víkendu bude obzvlášť z čeho vybírat a do některých kousků se můžete pustit už teď.

Stáhněte si zdarma a legálně – Watch Dogs, Oxenfree nebo Layers of Fear

Není týdne beze slev. Na Steamu, na GOG, na Humble Bundle, však víte sami. A někdy v rámci takových slevových akcí rozdávají vývojáři a distributoři hry i zdarma. Třeba na GOG byla nedávno k dispozici bez placení skvělá adventura Grim Fandango a nyní je na tom samém portálu k mání Oxenfree - adventura, kterou si také nechcete nechat ujít. Zejména, když za její pořízení nic neplatíte. Není to však jediná hra, kterou si můžete aktuálně pořídit zdarma.

Watch Dogs modifikace mění GTA V na jeden velký dopravní chaos

Lidová tvořivost si meze neklade a důkazem je i modifikace, ve které tvůrce kombinuje světy Watch Dogs a GTA V. Výsledkem je modifikace pro GTA V, díky které si mohou hráči hacknout prakticky cokoli, stejně jako ve Watch Dogs od Ubisoftu. A nejenom to. Dále mod do hry přináší věčný déšť, explodující hydranty a dálkově ovládané poplašné systémy aut.

Hraní ve 4K rozlišení je sice možné, ale vyjde vás draho a má svá omezení

Zatímco v minulém článku jsme se podívali na ten nejlevnější hardware, tedy integrované grafické karty, tentokrát bude situace přesně opačná. Vyzbrojeni drahými grafikami a pořádnými monitory se vydáme zjistit, jestli už nastala doba hraní v rozlišení 4K. A byť se tato zkratka dobře pamatuje a je všeobecně rozšířená, bylo by vhodné uvést na pravou míru, že nás bude zajímat spíš obvyklejší rozlišení 3840x2160, správně označované jako UHD. S terminologií si však většina webů hlavu neláme, a pokud budete hledat například výsledky benchmarků, s železnou pravidelností se budete setkávat s tím, že horizontální počet bodů, pohybující se kolem číslovky 4000, je zkrátka 4k.

Tržbám z prodeje her Ubisoftu kralují PlayStation 4 a PC verze

Francouzská společnost Ubisoft zveřejnila výsledky hospodaření za uplynulý kvartál, ze kterých vyplývá nárůst podílu tržeb z prodeje PC verzí her na celkových tržbách. Na prvním místě sice trůní tržby z prodeje PlayStation 4 verzí s podílem 27 %, ale PC se drží v závěsu s 23% podílem, čímž převyšuje tržby z Xbox One a Xbox 360 verzí her.

Ubisoft si pochvaluje prodeje loňských her v čele s Far Cry 4 a Assassin's Creed Unity

Francouzskému Ubisoftu se daří. Firma zveřejnila své finanční výsledky za poslední kvartál, a i když vás nechceme nudit čísly, stojí za to se na finanční zprávu podívat. Už jen proto, že Ubisoft v ní dost jasně naznačuje, jaká pokračování se chystají, kdy co vyjde a co se z jejich pohledu povedlo. Zajímavý je pohled na tu asi největší "tradiční" značku, kterou má Yves Guillemot pod palcem: Assassin's Creed. Jak jistě víte, minulý rok to bylo poprvé, co se na trhu objevily dva velké tituly série. Jeden pro starou generaci konzolí (Assassin's Creed Rogue) a druhý pro současnou (Assassin's Creed Unity). Na první pohled se loni templářům a asasínům moc nezadařilo, ale v kontextu jde o slušný výsledek.

Bleskovky

  • 7. 11. 2017 - Uplay nabízí zdarma ke stažení plnou verzi PC verze hry Watch Dogs.

  • 24. 5. 2017 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v červnu 2017 zdarma Dragon Age: Origins (XOne), Assassin’s Creed III (XOne), SpeedRunners (XOne, X360), Watch Dogs (XOne, X360) a Phantom Dust Multiplayer DLC Pack (XOne, X360). (+ video)

  • 23. 5. 2016 - Ke stažení: Vydařený mód pro Watch Dogs od hráče s přezdívkou Danvsw.

  • 19. 2. 2016 - Obrazem: V otevřené betaverzi The Division můžete narazit na postavu, která vypadá jako Aiden Pearce (hlavní protagonista Watch Dogs).

  • 11. 1. 2016 - JulioNIB vydal povedený mod do GTA V, který z něj téměř udělá Watch Dogs. (+ video)

  • 24. 11. 2015 - Jade Raymond přilákaly do EA Motive hry Assassin's Creed a Watch Dogs.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Hodnocení čtenářů:
70/100
Datum recenze:
31. května 2014
Recenze