Video z Ridge Racer Unbounded přemlouvá k předobjednávce
zdroj: tisková zpráva

Video z Ridge Racer Unbounded přemlouvá k předobjednávce

23. 2. 2012 18:30 | Video | autor: Petr Poláček |

Technicky vzato už jeden FlatOut 3 letos vyšel, ale přesto to neznamená, že mi straší ve věži, když řeknu, že mnohem opravdovější a předchozím dílům věrnější (hlavně kvalitou) FlatOut 3 nás teprve čeká – jen se jmenuje Ridge Racer Unbounded. Právě za tímto titulem totiž stojí tvůrci z týmu BugBear, a přestože série Ridge Racer nemá normálně s FlatOut konceptem zhola nic společného, tento díl má být výjimkou.

zdroj: Archiv

Herními principy (zničitelnost prostředí, závodění se znatelným zapojením fyziky atd.) je to totiž hodně FlatOut, který je oskinovaný grafikou ve stylu Ridge Racer a opepřený některými specialitkami RR série (drifting). A už asi po desáté to zmiňuju jen proto, aby si to uvědomilo co nejvíce lidí. Video v textu má slova sice moc nepodporuje, ale jenom proto, že jeho záměrem je ukázat vozítka a skiny na ně, které získáte, když si hru předobjednáte.

Když si hru, která na PC, PS3 a X360 vyjde 30. března, předobjednáte, tak automaticky dostanete limitovanou edici za cenu standardní a čeká vás v ní pět skinů ve stylu známých herních značek Namco Bandai: Pac-man, Galaga, Tekken, Soul Calibur, and Ace Combat. K tomu pak ještě dostanete šest vozítek: Ridge Racer 1, The Hearse, Ridge Racer Type-4 Hero Car, El Mariachi, Ridge Racer 7 Hero Car a The Gallows.

Pokud nebude součástí limitované edice ještě něco, tak uznávám, že to není žádná kulervoucí nabídka. Hlavním důvodem, proč o tom ale vůbec píšu je stejně ono video a hlavně snaha informovat o tom, že Ridge Racer Unbouded je vlastně nový FlatOut. A jestli není, tak už na světě neexistuje spravedlnost!

Nejnovější články