Video-recenze Unreal Tournament III
zdroj: tisková zpráva

Video-recenze Unreal Tournament III

22. 11. 2007 0:00 | Video | autor: Petr Poláček |

V exkluzivních pohyblivých obrázcích se seznámíte s Marcusem Fénixem... pardon, s Reaperem, dále s triky na skatu a nepropásněte ani testovací jízdu v posledním modelu Dark Walkera.

Autor: Ondřej Broukal
Publikováno: 22.listopadu 2007


Zvětšit zdroj: tisková zpráva Patříte-li mezi zavilé pesimisty, asi vám neudělá radost zjištění, k němuž jsme se dopracovali během testování a pořizování videozáznamu v CD Projektu. Totiž, že Unreal Tournament 3 je co do hratelnosti starým dobrým ÚTéčkem, tedy rychlou, zběsilou, intenzivní akcí, do které hned spadnete a než se vyškrábete zpět, bude to sakra dlouho trvat. Singlové tažení je sice navzdory slibům opět tréninkovým placem určeným k procvičování základních herních schémat - přítomnost báchorky o využívání oživovačů na bitevním poli na tom nic nemění. Zato multiplayer neztratil nic ze své návykovosti. Naopak! Až to vyjde, rozhodně neváhejte navštívit nejbližšího dealera s žádostí o dávku.

Mezitím se ale prostřednictvím našich exkluzivních pohyblivých obrázků seznamte s Marcusem Fénixem bojujícím proti zlotřilým emzákům. Vlastně, pardon, s Reaperem bojujícím proti zlotřilým emzákům. Omlouváme se, ale když ti hoši jsou si tak strašně podobní! Také si počkejte na triky futuristického nástupce Tonyho Hawka a nepropásněte testovací jízdu v posledním modelu robota Dark Walkera.

zdroj: Archiv



stažitelná verze ve vysokém rozlišení (96 MB, 720x528 - doporučujeme)

nebo

stažitelná verze v nízkém rozlišení (16 MB, 360x256, DivX)


Další podobná videa si pusťte v sekci video-recenzí (jinak přístupné z levého menu)

Více o Unreal Tournament III: Mega-preview, Dojmy z dema

Ondřej Broukal
autorovi je 29 let a vystudoval VŠE v Praze; orientuje se na 3D akce, ale nepohrdne ani pořádným RPGčkem či adventurou; v branži začínal jako redaktor GamePage, poté produkoval pořad Top Games a píše i pro GameStar; nyní je na volné noze a pracuje na vlastních projektech
 
 
Ondřej Broukal

Nejnovější články