Včerejší State of Play ukázalo nové trailery pro Days Gone, Mortal Kombat 11 a Observation
zdroj: Foto: Devolver Digital

Včerejší State of Play ukázalo nové trailery pro Days Gone, Mortal Kombat 11 a Observation

26. 3. 2019 11:01 | Video | autor: Patrik Hajda |

Včera v deset hodin večer proběhlo první State of Play (video od Sony soustředěné na nové hry pro PlayStation 4 a PSVR) a bylo to... No, řekněme, že jsme lehce zklamaní. Těšili jsme se na nové informace ohledně velkých exkluzivit a dočkali jsme se převážně VR titulů, kterým se budu věnovat v dalším samostatném článku. Teď už ale dost řečí, pojďme se společně podívat na nové trailery ke hrám, které nevyžadují speciální brýle.

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Crash Bandicoot se letos vrátí ve svém druhém remaku, a i když nejde o exkluzivitu pro PlayStation 4, Sony se podařilo vymyslet něco speciálního pro své hráče. Zatímco na ostatních platformách si budete užívat krásně omlazené grafiky, na PSku dostanete možnost závodit za postavy v retro lowpoly stylu. Crash Team Racing Nitro-Fueled vychází 21. června.

zdroj: Archiv

ReadySet Heroes

Tvůrci série Orcs Must Die! představili vlastně jedinou ne-VR novinku včerejšího State of Play zvanou ReadySet Heroes. Jde o ryze gaučovou zábavu, která k hraní nevyžaduje PlayStation Plus a o loot se v ní porvou čtyři hráči mezi sebou nebo ve dvou týmech. Ve své podstatě každý hráč závodí o samotě (nebo v týmu) stejným prostředím, kde mlátí AI nepřátele po hlavách a snaží se pořádně vybavit, protože na konci dungeonu nastane boj mezi hráči a určí se absolutní vítěz. ReadySet Heroes vyjdou ještě letos.

zdroj: Archiv

Observation

V příběhovém thrilleru Observation sledujete jedinou kosmonautku ve vesmírné stanici a umělou inteligenci této stanice zvanou SAM. Došlo k jakési anomálii, SAM se musela rebootovat a nyní potřebuje s pomocí kosmonautky nahodit všechny své systémy. Vtip je v tom, že vy nehrajete za kosmonautku, ale umělou inteligenci stanice. Observation vychází 21. května.

zdroj: Archiv

Concrete Genie

Zvláštní hru Concrete Genie jsem si vyzkoušel loni na E3 a musím říct, že jsem byl příjemně překvapen. V roli utiskovaného dítěte zdatného v parkouru cestujete po pochmurném městě a přivádíte jeho ulice doslova k životu pomocí štětce. Hra vás nechá tvořit krásná živoucí graffiti, pomocí kterých řešíte hádanky a bráníte se násilníkům. V tomto případě je ale mnohem lepší kouknout na video, protože text hru nedokáže pořádně vystihnout. Concrete Genie vyjde na podzim.

zdroj: Archiv

Days Gone

Motorkářská zombie akce Days Gone je v tuhle chvíli vzdálená přesně jeden měsíc a Sony nabízí pohled na smutný příběh, který čeká hlavního hrdinu vedle ježdění na motorce, jejího opravování a vypořádávání se s mnoha a mnoha zombiemi. Days Gone vychází 26. dubna.

zdroj: Sony

Mortal Kombat 11

I nadcházející bojovka se představila v traileru k příběhové kampani, ve které se spousta postav potká se svými historickými protějšky. Videu nechybí brutality, fatality, ani pořádné hlášky. Mortal Kombat 11 vychází den před Days Gone, tedy 23. dubna.

zdroj: Archiv

Nejnovější články