The Elder Scroll Online představuje lva, který koval
zdroj: tisková zpráva

The Elder Scroll Online představuje lva, který koval

20. 2. 2014 13:09 | Video | autor: Aleš Smutný |

Crafting, nebo hezky krátce po česku „tvorba rozličných předmětů skrze řemeslné schopnosti“ patří mezi ty složky v MMORPG, které nikdy sám neprohlubuji, ale většinou těžím z produkce jiných, čímž udržuji kolečka lokální ekonomiky v chodu. Případně vzpomínám na Lineage II, kde jsme se v celé gildě dva týdny sháněli po surovinách, abychom si pak drželi palce a nervově se hroutili.

Protože crafting neměl u těch náročnějších předmětů stoprocentní úspěšnost a často se stalo, že peníze, suroviny a čas nakonec skončily ve stoupě virtuální pravděpodobnosti. Proto beru jako skvělou zprávu, že i The Elder Scrolls Online budou mít tuhle funkci, která oddělí muže a ženy od chlapců a dívek a opravdu dobré předměty se vám možná při tvorbě rozsypou do hromádky prachu, jíž budete moci svlažit vlastními slzami.

Demonstruje to následující video, kde vývojáři s ústředním khajiitem-kovářem sbírají suroviny, zabíjí tygří bratrance a následně kovají a hlavně vylepšují a překovávají výsledek k ještě lepšímu výsledku. Video vám vysvětlí jak budete moci vytvářet různé a různě kvalitní varianty předmětu a samozřejmě jak budete získávat zkušenosti, zlepšovat se v daném typu craftingu a tak se z vás nakonec stane třeba legendární kovář, za nímž budou chodit hráči z poloviny kontinentu.

Nu, tak by to vypadalo v ideálním roleplayovaném RPG, většinou to dopadá velkým obchodním kumulováním na nějakém náměstí, kdy se prodejci „legendární kováři“ přeřvávají v nabídce oněch supervzácných brnění. Ale i v tom je určité autentické kouzlo. Adena, pls!

...

Nejnovější články