Strategie Ancestors Legacy se posledním trailerem připravuje na brzké vylodění
zdroj: tisková zpráva

Strategie Ancestors Legacy se posledním trailerem připravuje na brzké vylodění

18. 5. 2018 10:54 | Video | autor: Václav Pecháček |

Dorazil dřív, než kdokoli čekal, tiše, rychle, nenápadně. Přinesl s sebou křik raněných, mlčení padlých a kecání živých. Launch trailer na strategii Ancestors Legacy se zákeřně zjevil celých pět dní před vydáním, jen aby vás upozornil, že je načase pomalu začít vytahovat peněženky, tedy pokud máte náladu na polskou verzi Company of Heroes zasazenou do temného středověku. Možná se do takové nálady dostanete, když vám prozradím, že se Ancestors dali dohromady s Kingdom Come: Deliverance.

Sice tedy zatím nemám tušení jak, ale nějaké propojení tam bude. Podle facebookové zprávy si všichni musí počkat do 23. května, den po úterním vydání, a pak sledovat sociální kanály vývojářů. Co by se asi tak mohlo stát? Že by po Labi za Jindrou doplula armáda krvelačných Vikingů a on by jim musel ukázat, zač je toho v Čechách obouruční meč?

Asi těžko, ale nějaké menší DLC by to třeba být mohlo. Na odpověď si musíme všichni počkat, stejně jako na záběry z hraní hotové verze hry. Ty se totiž v launch traileru neukážou ani na chvilku. Přednost dostala atmosféra, zlověstná hudba a jeden dlouhatánský, celkem složitý monolog. Ani napodruhé si nejsem tak docela jistý, že jsem pochytil všechno, co mi chtěl autor říci. Ale to nevadí, když je vydání za dveřmi.

zdroj: Vertical Entertainment

Až se ony dveře otevřou, naolejujte si prsty a mozky. Ancestors Legacy sice nejsou tou nejhektičtější strategií všech dob, ale pořád ještě je to čistokrevný realtime, takže musíte přemýšlet spíš rychle než důkladně. Obchvatné manévry, obléhací zbraně, speciální formace a unikátní schopnosti – to budou vaše nástroje, jimiž překvapíte a rozdrtíte nepřítele jak v singleplayerové kampani, tak v kompetitivním multiplayeru.

O Ancestors jsme toho už leccos napsali (já si například přímo v Polsku dopodrobna vyzkoušel hru více hráčů) a můžete si být jistí, že recenzi taky neopomeneme. Snad bude zahlcená nadšenými výkřiky. Vzít družinu naštvaných Slovanů a dovést je ke slavnému vítězství nad germánskými protivníky zní pro našince jako dost slušná zábava.

Nejnovější články