Brutální RTS Ancestors Legacy vyjde v květnu, otevřená beta startuje už dnes
zdroj: tisková zpráva

Brutální RTS Ancestors Legacy vyjde v květnu, otevřená beta startuje už dnes

6. 2. 2018 15:33 | Video | autor: Patrik Hajda |

Správa menší skupinky bojovníků, stavba vlastní základny, starání se o zásoby a souboje čtyř znepřátelených národů. To vše je nedílnou součástí realtimové strategie Ancestors Legacy, která se často prezentuje jako vikinská řezničina, i když pěkných nechutností se zde dopouštějí i Germáni, Anglosasové a Slované. Ty potkáte v singleplayerové kampani, ale také v multiplayerových kláních, která můžete zakusit již dnes v podvečer.

Beta se dnes otevře pro všechny někdy kolem šesté hodiny, takže máte ještě spoustu času zjistit, zda vám vůbec stojí za stahování. Nejlepší studnicí vědění jsou Vaškovy dojmy z multiplayeru, pro které se před dvěma měsíci vydal do sousedního Polska.

Otevřená beta se dočkala docela efektního oznámení skrze nové, notně temné video. V něm se postupně prostřídají mluvčí jednotlivých národů, kteří se modlí ke svému bohu před blížícím se krveprolitím. Hutná atmosféra nejde Ancestors Legacy upřít, a brutální finishery sem přeci jen pasují lépe než do předchozí hry studia Destructive Creations – Hatred. Vzhledem k použité angličtině doporučuji zapnout české titulky, protože jinak se toho asi moc nedozvíte.

Všechny čtyři národy budou v betě k dispozici, a utkáte se s nimi na třech různých mapách v počtu 2 až 8 hráčů. Ve stejnou dobu, tedy v šest hodin, dojde k zahájení předobjednávek na Steamu. Přestože oznámení otevřené bety a nový trailer strhávají veškerou pozornost na sebe, pod čarou se v koutě choulí oznámení data vydání. Ancestors Legacy vyjde 22. května na PC a Xbox One.

Nejnovější články