Retro GamesPlay: Hrajeme hororovou akci The Devil Inside
zdroj: Vlastní foto autora

Retro GamesPlay: Hrajeme hororovou akci The Devil Inside

5. 8. 2016 15:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Pamětníkům se i dnes při zmínce o The Devil Inside vybaví zrzavá kštice hlavního hrdiny a netradiční styl přepínání kamery, který měl odůvodnění ve faktu, že jeho putování sleduje zvrhlá reality show. Jejími hlavními hrdiny jsou Dave a Deva, sukuba, která obývá jeho tělo, přičemž hráč může mezi oběma přepínat. Jako obvykle vám hru při hraní představí Pavel Dobrovský a Honza Olejník.

Nutno říct, že jde o jejich druhý pokus, ukázat vám The Devil Inside, minule zasáhla vyšší moc a nebylo možné hru spustit. Tentokrát ale je už snad vše v pořádku. Ačkoliv na hře vidíte, že k její grafice nebyl zub času ohleduplný, její herní mechaniky působily ve své době svěže a stejně tak zápletka, která připomínala Kingova Běžícího muže (a tím myslíme knihu, ne ten film s Arnoldem).

Pokud tedy byli všichni démoni z redakčních počítačů vymýceni, Pavel s Honzou vám ukážou jak Davea, tak Devu a samozřejmě vám řeknou víc o historii, která se s hrou pojí. Jejich počínání můžete komentovat na chatu na Youtube a především jim touto cestou můžete klást zvídavé dotazy.

Nejnovější články