GDS 2022: Vladimír Geršl – The Last Oricru: Post Mortem
zdroj: Foto: GDS

GDS 2022: Vladimír Geršl – The Last Oricru: Post Mortem

2. 12. 2023 15:00 | Video | autor: Redakce Games.cz |

S přednáškou Vladimíra Geršla pokračujeme ve výběru toho nejlepšího, co nabídla loňská konference Game Developers Session 2022. Letošní ročník se uskuteční už příští týden, 8. a 9. prosince v pražském Kongresovém centru a nabídne řadu zajímavých přednášek, panelových debat i workshopů od výrazných osobností české i zahraniční herní scény.

GDS 2023 se svými prezentacemi navštíví mezi jinými Brian Fargo (inXile), Josh Sawyer (Obsidian), Dean Hall (RocketWerz), scenáristka Rhianna Pratchett či autor Tetrisu Alexej Pažitnov. Z tuzemských vývojářů pak můžeme zmínit šéfa Amanity Jakuba Dvorského nebo Dana Vávru a Martina Klímu z Warhorse.

Než příští týden započne Game Developers Session 2023, můžete společně s námi dohnat loňský ročník. V dnešním videu se společně s autorem Vladimírem Geršlem ze studia GoldKnights podíváme na zoubek české soulsovce The Last Oricru, která z nezávislého RPG nabobtnala v AA projekt pod křídly velkého vydavatelství a kvůli pandemii se z velké části vyvíjela z vývojářských domovů namísto kanceláře.

 

Vladimír Geršl (GoldKnights)

Vlad je producent a konzultant s více než 20 lety zkušeností v herním průmyslu, mimo jiné z Activisionu, Sony či Plaionu. 

Videa z Game Developers Session 2022 vám přinášíme společně s organizátory konference. Další videozáznamy z minulých ročníků najdete na YouTube.

Nejnovější články