Akční řež Rage 2 je v podání zkušeného hráče úžasnou podívanou
zdroj: tisková zpráva

Akční řež Rage 2 je v podání zkušeného hráče úžasnou podívanou

13. 2. 2019 13:17 | Video | autor: Patrik Hajda |

Pokud vám za dva dny vycházející Far Cry New Dawn úplně nevoní, ale toužíte po něčem hodně podobném, byť v docela jiném humorném stylu, pak se nebojte přičichnout k akční střílečce Rage 2, která dorazí téměř na den přesně za tři měsíce. Nové záběry z hraní rozhodně nejsou nijak odpudivé. Právě naopak.

Bethesda se uvolila nabídnout další bohatou ochutnávku slibně vypadající openworldové akce Rage 2. V deseti minutách budete svědky elegantního počínání poměrně zkušeného hráče, který střídá nespočet zajímavých zbraní s různými vychytávkami, jako je štít, trampolína a tlaková vlna zapříčiněná silnými údery do nevinné země. Obzvlášť parádně vypadají skluzy, kterými se vyhnete líně se pohybující střele z raketometu.

Záběry se ale věnují i cestování dopravními prostředky, konkrétně dvoustopým vozidlem a malým vznášedlem, kterým snadno a rychle překonáte velké vzdálenosti. Obecně to ve zdejším světě vypadá na hustý provoz, kde se rychlostní omezení úplně nedodržují. Když půjdete po svých, je doporučena velká obezřetnost při přecházení silnice.

Už aby tu byl ten 14. květen. Rage 2 totiž vypadá jako ideální zábava vyplňující čekání na novinky z E3.

zdroj: Archiv

 

Nejnovější články