Zemřel Lukáš Ladra, první šéfredaktor Excaliburu
zdroj: tisková zpráva

Zemřel Lukáš Ladra, první šéfredaktor Excaliburu

20. 3. 2012 11:48 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Jsou chvíle, kdy jsou všechny debaty o hrách, komentáře nebo dlouhé rozbory zbytečné. Dnes dopoledne k nám totiž dorazila následující zpráva:

„Včera 19. 3. v odpoledních hodinách dohrál svoji poslední hru první šéfredaktor časopisu Excalibur Lukáš Ladra, de facto první český herní novinář u nás. Tento velikán známý také pod zkratkou L.L.G. se nesmazatelně zapsal do herních tabulek naší historie a srdcí svých čtenářů. Lukáš Ladra, který si dokázal svoji veselou povahou podmanit všechny spoluhráče, se kterými se při svém putování potkal, nás bez varování opustil ve věku 45 let. Památkou na něj zůstává nepřeberné množství vzpomínek na nekonečnou řadu báječně propařených hodin online i offline společného hraní. Kdo jsme ho znali, nikdy nezapomeneme.“ –Jakub "Červ" Červinka

My jenom dodáme, že pokud si chcete Lukáše připomenout, poslechněte si třeba tento rozhovor s Červem na blogu Jardy Mowalda, mrkněte na tuto naskenovanou stránku ze Score číslo 12, nebo se začtěte do staršího článku Honzy Modráka o historii české herní žurnalistiky.

RIP.

Nejnovější články