Tony Hawk American Wasteland a True Crime česky
zdroj: tisková zpráva

Tony Hawk American Wasteland a True Crime česky

22. 2. 2006 16:16 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Společnost CD Projekt dnes oznámila, že se dle papírových předpokladů stala v České republice, Slovensku a Polsku výhradním distributorem dvou staronových titulů od Activision - aktuálního dílu skateboardingové (a nyní i BMX) série Tony Hawk s podtitulem American Wasteland a městské akce True Crime: New York City.

Proč staronových? Protože oba si na podzim odbyly premiéru na konzolích a nyní vznikají jejich konverze na PC. Respektive v USA již poslední Tony Hawk vyšel začátkem února (viz sekce Právě vyšlo), do EU dorazí v březnu a k nám by měl snad v dubnu. True Crime, které na PS2/Xboxu prodejnostně propadlo (info), se ve vylepšené verzi pro osobní počítače objeví někdy v druhém kvartálu 2006.

    Obrázek zdroj: tisková zpráva Poprvé v celé sérii Tony Hawk budou mít hráči možnost jezdit po obrovských lokacích Los Angeles – města, jež položilo základy celé skateboardingové kultury - bez žádných omezení a opakování. V Tony Hawk’s American Wasteland vás nečekají žádné úrovně ani nahrávací časy, takže se můžete těšit na nepřetržitou akci, která skončí až ve chvíli, kdy vypnete hru. Budete se moci naučit nové pohyby a triky, nebo třeba jezdit po městě na BMX... [více na produktové stránce]

    Obrázek zdroj: tisková zpráva V True Crime: New York City se hráč vžije do role Marcuse Reeda, bývalého gangstera, který vstoupil do řad policie. Ten se teď musí vypořádat se čtyřmi nejhoršími newyorskými zločineckými syndikáty, najít vraha jeho mentora – a při té příležitosti vyčistit ulice města od Chinatownu přes Harlem až po Times Square. Osvojte si pět bojových stylů, silný zbrojní arzenál a speciální řidičské manévry a zbrusu nové postupy při vyslýchání. Během hry se můžete řídit předpisy a stoupat po policejním žebříčku, nebo vše hodit za hlavu a bez obav překročit své pravomoce... [více na produktové stránce]
Vzhledem k tomu, že PC verze vydává v Evropě firma Aspyr a nikoli Activision, kteří mají ve zvyku nasazovat vysoké ceny okolo patnácti stovek a CD Projektu nepovolují lokalizace (viz třeba SW: Empire at War nebo GUN), obě uvedené hry budou stát necelou tisícovku (předobjednávka z GameShopu) a půjde o profesionální verze s českými titulky. S tím souvisí dvě jiné dnešní tiskovky CDP - jednak další dětská hra Hledá se Nemo: Nemova škola hrou s oblíbenou rybkou, s níž se ti nejmenší, ve věku 2-5 let, vypraví poprvé do školy. Také byla dokončena rozsáhlá lokalizace výborného RPG Fable: The Lost Chapters, která se nyní schvaluje a měla by přijít na domácí trh 30. března, spolu s kompletním tištěným návodem pro méně ostřílené hráče.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články