Statistika hráčů Call of Duty 4
zdroj: tisková zpráva

Statistika hráčů Call of Duty 4

13. 1. 2009 12:12 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Pouze necelá polovina z mnoha milionů hru dokončila, přičemž pouhopouhé 3% na vyšší obtížnost.

Komunitní manažer z Infinity Ward Robert Bowling na svém blogu zveřejnil některá zajímavá čísla ve vztahu k rok staré hře Call of Duty 4: Modern Warfare. Ke dni 3. ledna 2009 překonal počet unikátních uživatelů hrajících na konzoli X360 právě tuhle střílečku hranici 10 milionů! Pro dílčí srovnání tady je také číslo z PS3 tábora, kde operuje s více než 4,3 miliony unikátních uživatelů. Ovšem v tomhle případě jde jenom o hráče multiplayeru, kvůli kterému se tito museli připojit ke službě PlayStation Network.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Pokud se nyní vrátíme k fantastické desetimilionové základně X360 hráčů, je zde také neobvyklé statistické zohlednění kompletace Call of Duty 4: přes 71% (tedy přes 7,1 milionu) hráčů dokončilo tréninkovou F.N.G. misi, což je více, než činí množství obyvatel Hong Kongu (7 milionů). Téměř 69% jich zkompletovalo pasáž Cargo Ship, což je pro změnu stejný počet lidí, který v roce 2005 v USA bojoval - s výraznou nadváhou. Skoro 47% hru dokončilo a to na jakoukoli z dostupných obtížností, což je více, než v současnosti činí populace Finska. Nicméně pouhých 2,8% (tedy něco málo přes 280 000 hráčů) dokázalo pokořit hru na obtížnost Veteran, což je zhruba identické číslo, jako počet obyvatel městečka Stockton v Kalifornii.

Abych to tady tématicky zkompletoval, pochvalných referencí na Call of Duty 4 od známých se mi dostalo tolik, že jsem ani netušil, že tolik známých vůbec mám - více o něm v našem dřívějším zpravodajství.
zdroj: GamesIndustry.biz

mart

Nejnovější články