SCORE 154 s Medieval II, Stalkerem a Boiling Point CZ
zdroj: tisková zpráva

SCORE 154 s Medieval II, Stalkerem a Boiling Point CZ

18. 11. 2006 0:01 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Tradičně nejnadupanější (alespoň pokud jde o recenze) číslo každého herního časopisu vychází právě v listopadu a platí to i pro SCORE 154, které dostanou předplatitelé možná již v sobotu a na stáncích bude s jistotou v pondělí.

news zdroj: tisková zpráva Mezi 26 recenzemi kromě obálkové Medieval II nechybí Neverwinter Nights 2, Splinter Cell: Double Agent, Guild Wars: Nightfall, Battlefield 2142, Need for Speed: Carbon, Armed Assault, Eragon, ale třeba i první recenze Anno 1701. Trochu nečekaně se v tomto čísle podařilo zpracovat i zajímavé preview, když Mikoláš Tuček jako jediný z České republiky navštívil vývojáře STALKERa přímo v Kyjevě a zahrál si několik misí ze současné verze. Dle úryvku z jeho Zoomu se zdá, že hra má do stavu Duke Nukem Forever daleko:
    Stalker má svoji nosnost, takže zapomeňte na to, že byste tahali šedesát pušek a ty pak prodávali na černém trhu. V jednu chvíli můžete mít v pohotovosti jednu pistoli a dvě pušky. Zatímco pistoli použijete opravdu jen v případě, že vám dojdou jiné náboje, pušky jsou od přírody mnohem schopnější pomocnice. Každá bude mít čtyři vlastnosti (průraznost, dostřel atd.) a bacha budete muset dávat na rozdílné náboje. Na rozdíl od Oblivionu totiž přepnutí do batohu neznamená pauzování hry, takže je dobré být ve střehu. V báglu se nám kromě vodky (proti radiaci samozřejmě - trochu vám to akorát rozhodí obraz) a ukrajinských energy drinků (product placement) objevilo i několik artefaktů. Každý s jinou vlastností a každý s doporučením, jaká skupina by ho od vás mohla nejpravděpodobněji koupit. My našli kousky i za několik tisíc, ale bohužel nebylo kde je prodat a prachy utratit. Samo sebou musíte mít i ochranný oblek a potěšilo nás, že i těchto moderních odkazů na brnění bude dostatek různých typů. Po ruce budete mít i šroubky! Přečtěte si knihu a sami zjistíte, že dobře vhozený šroubek na neznámé místo vám může zachránit kompaktnost kostí v těle. Stejně tak v báglu najdete nejrůznější náplasti, fáče a lékárničky (vždy s jinou silou léčení). Budou se hodit, přestože S.T.A.L.K.E.R. Shadows of Chernobyl je všechno, jen ne hurá akce. I tak se léčení nevyhnete a během té chvilky hraní se nám několikrát stalo, že jsme se za rohem modlili, ať se zdraví doplňuje rychleji. Anebo ať za dalším rohem v katakombách opuštěné továrny najdeme alespoň jeden náboj... [více ve SCORE 145]
SCORE 154 leckoho zaujme i rozsáhlým tématem o Windows Vista, který kolegové sami testovali a zamýšleli se nad tím, co bude znamenat pro hráčskou veřejnost. A pak je tu DVD, přesněji řečeno dvě DVD s 18 GB dat. Plnými verzemi je tentokrát rozlehlá akce Boiling Point (v češtině a s posledním patchem, ale bez StarForce), strategie Imperial Glory od tvůrců Commandos, postarší, ale stále ceněný akční survival horor Resident Evil 3: Nemesis a česká adventura Ve stínu havrana. Kromě plných her SCORE také jako jediný český časopis přináší fanouškům Guild Wars speciální kód, kterým si v Nightfall budou moci ve hře aktivovat mini-pet (obrázek; nejde o zvířátko, jsou to zmenšeniny nepřátel - thx Gef).
zdroj: SCORE

Nejnovější články