Real-time strategie Paraworld hotova
zdroj: tisková zpráva

Real-time strategie Paraworld hotova

21. 8. 2006 16:16 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Už když jste si v pátek stahovali 900 MB velkou hratelnou ukázku nadcházející 3D real-time strategické hry Paraworld vývojářů Sunflowers, určitě vás napadlo, že by brzy mohla následovat také plná hra.

ParaWorld zdroj: tisková zpráva Ostatně jsme již avizovali, že byla ohlášena na polovinu září. Dnes pro vás máme tu informaci oficiálně. Společnost Sunflowers totiž vydala tiskovou zprávu, podle které je Paraworld konečně hotova a míří do obchodů, kde by měla být k dostání od 15. září. U nás ji nicméně očekávejte o trochu později, přičemž předobjednat si ji můžete na TISCALI Gameshopu. Společnost Hypermax, pod jejíž hlavičkou zde Paraworld vyjde, uvádí trochu neurčitě prostě čtvrtý kvartál 2006, takže nejhůře k Vánocům se jí snad dočkáme.

Víte mimochodem, kolik vývoj výše zmíněné hry stál? Prý 8 milionů euro. Podle tiskové zprávy se tak stala údajně vůbec nejdražším titulem žánru RTS, který kdy byl v německy mluvících zemích vyprodukován. (Jak k tomu přijde taková ANNO 1701, která měla stát 10 mil. euro a také je zařaditelná k žánru RTS, byť jeho budovatelsko-hospodářské větve, tiskovka neříká). Více vám o Paraworld prozradí náš archiv.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články