Přehled tajných lokací v Painkiller demu
zdroj: tisková zpráva

Přehled tajných lokací v Painkiller demu

1. 3. 2004 23:23 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Přečetli jste si dojmy z Painkillera, dohráli jste demo na nejnižší i nejvyšší obtížnost, vyzkoušeli neoficiální blood mod a jediné, co vám odpírá slastný pocit dostavující se po kompletním pokoření hry, je statistika v závěru každého levelu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Pokud jste podle ní nedokázali nalézt všechny tajné lokace a už si nevíte rady, kde by se asi tak mohly nacházet, máme pro vás vysvobození. Jeden kanadský fanoušek této first-person řežby si tutiž dal práci a vytvořil na své stránce podrobný obrázkový návod, jak se dostat do všech osmi tajných míst ve středověkém městě i orientálním paláci. Dále je tam formou krátkých videoukázek vysvětleno, jak provádět tzv. barrel jumping nebo jak vyskákat do zdánlivě nepřístupných prostor.

Od distribuční společnosti DreamCatcher k nám dnes doputovala tisková zpráva, podle které si Painkiller demo dosud stáhl milion lidí po celém světě, což je jako vždy nutné brát s rezervou. Mnohem přínosnější je informace, že druhé singleplayerové demo má být přiloženo na DVD přílohách některých zahraničních časopisů a že multiplayerové demo se objeví až kolem 12. dubna, kdy má vyjít plná verze hry. Ta bude obsahovat "jen" pět různých zbraní (vždy s dvěma módy střelby), z nichž tu první nazvanou The Painkiller rozebrali na Avaultu. Jako součást reklamní kampaně je také k nahlédnutí komiks od Penny Arcade. Na závěr už jen doplním, že stále probíhá předprodejní akce na Tiscali GameShopu, který je jediným domácím obchodem, kde můžete k Painkillerovi za 999 Kč získat trička nebo plakáty s motivem hry.

zdroj: e-mail

jd

Nejnovější články