Pokračování Massive Assault - Domination hotovo
zdroj: tisková zpráva

Pokračování Massive Assault - Domination hotovo

21. 2. 2005 18:18 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Koncem února by mělo prostřednictvím vydavatelské společnosti DreamCatcher v USA vyjít pokračování originální válečné real-time strategie Massive Assault vývojářského týmu Wargaming.net.

V Evropě bychom se s tímto titulem, který jste dříve mohli vídat pod názvem Phantom Renaissance, měli setkat na pultech obchodů až v dubnu. Nyní se hra jmenuje Domination, a to prý proto, že je to mnohem jednodušší a jasnější název, který si hráči snadno zapamatují.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Podle rozhovoru na stránkách magazínu CGOnline, byly nejčastěji původní hře vyčítány následující věci: náročná AI, malá rozmanitost jednotek, chybějící příběh v kampaních, slabý dabing a také absence možnosti hraní přes LAN. To vše se tvůrci v Domination snažili vyřešit. Hra má mít tedy nyní dvě kampaně oplývající poutavým příběhem, dabingu se zhostilo přes dvacet lidí, každá z herních frakcí má mít k dispozici nějaké další unikátní jednotky, náročnost si můžete nastavit dle vlastního vkusu, stejně jako celou řadu dalších vlastností hry a samozřejmě tentokrát nechybí ani hraní přes LAN. Navíc je prý Domination vybavena ještě dvěma zcela novými herními módy (Career a Assault) a spoustou dalších zdokonalení, včetně grafických (přestože v tomto ohledu hra dosti vynikala). V multiplayeru bude rovněž in-game chat s několika kanály, včetně soukromého, na kterém budete moci konzultovat své strategické možnosti s kolegy.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Začátečníkům má Domination nabídnout nové tréninkové mise. Prý jsou naučnější a lépe vysvětlují základní koncept hry. Co se týče kampaní, v jedné si zahrajete za Free Nations Union a v druhé za Phantom League. Pokud jde o jednotky každé ze stran, rozšířen byl zejména arzenál letectva. Novinky však zaznamenáte i na poli obranných struktur a jinde. FNU má například nové útočné helikoptéry, ponorky, aj. Phantom League se bude moci pochlubit velmi účinnými námořními i pozemními jednotkami schopnými střílet dvěma zbraněmi najednou, ale také transportními vrtulníky, ad. Ve hrách typu deathmatch se setkáte s novým generátorem náhodného nastavení map, s možností volby hustoty spojenců a množství zdrojů.

zdroj: CGOnline

korgull

Nejnovější články