Pohled do zákulisí prvního traileru na Killzone: Shadow Fall
zdroj: tisková zpráva

Pohled do zákulisí prvního traileru na Killzone: Shadow Fall

15. 5. 2013 10:59 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Bum. Ratatatatata. Bum bum bum. ÁÁÁ. Asi tak by se dal charakterizovat očekávaný obsah videa k nedávno oznámenému Killzone: Shadow Fall pro PlayStation 4. Jenže, pokud hledáte akci a výbuchy, tohle konkrétní video vás hodně zklame. Koho ale potěší jsou techničtí nadšenci, kteří se chtějí podívat pod kapotu tvorby takového tech dema.

Ve video demonstraci předvádí vývojáři z Guerilla Games všechny možné prvky, které jste mohli vidět ve finální podobě videa. Pokud by vám to nestačilo, vydali i více než stostránkový dokument, kde se vyjadřují k tvorbě na PS4 a zdůrazňují, že co bylo vidět na předváděčce, běželo na PS4 v 1080p a standardně stabilních 30 snímků za sekundu - bez nějakých triků a podvodů (hmmm, Gearboxáci?).

Opravdu doporučuji si dokument otevřít - nebo rovnou omrkněte powerpointovou prezentaci. Kromě spousty porovnávání a technických dat se dozvíte, že na PS4 se prý jednoduše programuje (mezi řádky můžete číst, že u PS3 to tak nebylo, což není velké tajemství) a konzole disponuje opravdu rychlými grafickými jednotkami.

...

Nejnovější články