Perky v TES: Skyrim aneb samozápalný temný elf
zdroj: tisková zpráva

Perky v TES: Skyrim aneb samozápalný temný elf

26. 9. 2011 17:55 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Fandové, kteří měli v ruce The Elder Scrolls V: Skyrim, byli natolik pilní, že dali do kupy soupis většiny perků, které na vás ve hře čekají. Jde o popis celkových vývojových stromů, včetně těch rasových, k nimž se dostanete, logicky, jen když budete hrát za dané rasy. Ostatně, rasové perky jsou na rozjezd nejatraktivnější.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Jako temní elfové budete moci vyvolat Hněv předků, kdy se obklopíte ohněm (a ano, jsme vůči ohni imunní či odolní); Argoniané zvládají dýchat pod vodou, regenerovat a mají odolnost proti nemocem; Bretoni zase mají dračí kůži, která absorbuje kouzla a dává odolnost na šoky (elektrické?); Khajiitové zase uvidí v noci a k ruce mají vlastní pařáty.

Co se týče profesních perků, jde o standardní a mnohdy několikastupňové atributy, které posilují dané vlastnosti. Těžká zbroj má pět stupňů zvýšení obrany a dá vám bonus do třískání oběti svými okovanými pěstmi; zbroj vás nezpomaluje nebo dokonce vrací 10% zranění nepříteli, pokud jste komplet v těžké zbroji. Z těch zajímavějších je tu třeba ještě...

...klasické vykecávání a ukecávání skrze Speech, což vám zajistí úspěch v rozhovorech i lepší ceny. Alchymie vám dá vyšší účinnost lektvarů i částečnou odolnost na jedy. Iluze vám umožní kouzlit všechna kouzla potichu, vyvolávání vám dá silnější služebníky, Plížení z vás udělá vylepšený ekvivalent Adama Jensena a mistři v lukostřelbě zahanbí i Legolase. Celkový soupis najdete na těchto stránkách.

Nejnovější články