Nejprodávanější hry konce léta na GameShopu
zdroj: tisková zpráva

Nejprodávanější hry konce léta na GameShopu

2. 10. 2004 14:14 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Člověk nemusí být prognostikem s dvacetiletou praxí, aby se trefil, jaká to hra stráví celý...

Člověk nemusí být prognostikem s dvacetiletou praxí, aby se trefil, jaká to hra stráví celý podzim na vrcholu žebříčků prodejnosti. Výmluvně hovoří i fakt, že za prvních 10 dnů se The Sims 2 po celém světě prodal více než 1 milion kusů. První příčku tedy okupují v USA (resp. hned dvě společně se Special Edition), Velké Británii, Německu a samozřejmě i na našem internetovém obchodu Tiscali GameShop sídlícím na adrese GameShop.Tiscali.cz. Koncem léta dokázaly porazit i DOOM III, který jinak byl nejžádanější hrou za měsíc srpen. Na třetím místě dojel Richard Burns Rally, za což vděčí nejen své kvalitě, ale i dárku v podobě Rally Trophy pro předobjednávky. Do hitparády se opět vecpaly několikáté re-edice série Heroes of Might & Magic díky nízké ceně, starší RPG SW: KoTOR podpořené exkluzivní češtinou nebo oficiálně lokalizované verze Sacred a Codename: Panzers od Cenegy.

Prodejnost vydaných her (srpen-září 2004):
1. The Sims 2
2. DOOM III
3. Richard Burns Rally
4. Heroes of M&M 3 Complete
5. Heroes of M&M 4 (Zlatá edice)
6. Heroes of M&M 4 (Platinová edice)
7. SW: Knights of the Old Republic
8. NHL Eastside Hockey Manager
9. Sacred
10. Codename: Panzers
Předobjednávky chystaných her (celk.)
1. Half-Life 2
2. Transport Giant
3. Need for Speed: Underground 2
4. STALKER: Shadow of Chernobyl
5. Driver 3
6. Rome: Total War
7. Call of Duty: United Offensive
8. Colin McRae Rally 2005
9. Medal of Honor: Pacific Assault
10. Rollercoaster Tycoon 3

Na dalších místech žebříčku, které se už do tabulky nevešly, figurují tituly Trackmania, XIII, NHL 2005, Port Royale 2, Ground Control 2, Spellforce nebo Morrowind. Podíváme-li se vpravo, na jaké budoucí hity se nejvíce těšíte a nejčastěji si je předobjednáváte, není tam s výjimkou Transport Giantu žádné velké překvapení. Half-Life 2 je bez debat, podobně jako pokračování nejznámějších sérií od Electronic Arts, Activision nebo Atari, jež v ČR vyjdou během podzimu. Pouze STALKER: Shadow of Chernobyl dorazí až příští rok, ale delší čekání vám kompenzujeme jedním příjemným dárkem, se kterým si dobrodružství v zamořeném okolí Černobylu užijete ještě lépe (více informací brzy).

Když už jsme u těch speciálních bonusů, které dostává k vybraným hrám zdarma každý zákazník GameShopu, vřele doporučuji návštěvu stránky s Akční nabídkou. Tam se nachází přehled celkem 23 výhodných dárkových akcí, kterých v současné době můžete při nákupu využít. Za všechny jmenuji například CONAN (+ DVD film Barbar Conan zdarma), Warhammer: Dawn of War CZ (+ karetní hra), LOTR: The Battle for Middle Earth (+ plakáty), NFS: Underground 2 (+ Ford Racing 2), Codename: Panzers CZ (+ S.W.I.N.E.), Gooka 2 CZ (+ Brány Skeldalu 2), Knights of Honor (+ Europa 1400) nebo Broken Sword Complete (všechny díly v češtině za 699 Kč).
zdroj: GameShop

jd

Nejnovější články