Nejprodávanější hry června na GameShopu
zdroj: tisková zpráva

Nejprodávanější hry června na GameShopu

3. 7. 2004 23:23 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Ačkoliv by se na první pohled mohlo zdát, že v červnu se toho moc zajímavého neobjevilo, z...

Ačkoliv by se na první pohled mohlo zdát, že v červnu se toho moc zajímavého neobjevilo, z hlediska počtu prodaných her na internetovém obchodě Tiscali GameShop / (X)zone šlo o jeden z nejúspěšnějších měsíců v roce. Je to způsobeno jednak opožděným příchodem řady lokalizovaných verzí od domácích distributorů a také speciální akcí "Hry za vysvědčení", v jejímž rámci si spousta zákazníků pořídila novinky za nejnižší ceny na trhu. To byl případ Morrowindu CZ, české Syberie II a unikátní edice Syberia Complete s přibaleným prvním dílem, datadisku ESA pro IL-2: Zapomenuté bitvy nebo zlevněných akčních hitů Painkiller a Far Cry z jara. Tak hodně žádané, až došlo k jejich totálnímu vyprodání i v Ceneze, byly závody TOCA Race Driver 2 na DVD, které podpořila lákavá cena 999 Kč, exkluzivní čeština a rovněž, jak je potřeba přiznat, neexistence funkčního cracku.

Prodejnost vydaných her (červen 2004):
1. Morrowind
2. Syberia II
3. TOCA Race Driver 2
4. IL-2 Zapomenuté bitvy ESA
5. Syberia Complete
6. Far Cry
7. Painkiller
8. Singles: Zaflirtujte si!
9. Morrowind GOTY edice
10. NWN: Shadows of Undrentide
Předobjednávky chystaných her (celk.)
1. Half-Life 2
2. Sacred
3. DOOM III
4. The Sims 2
5. STALKER: Shadow of Chernobyl
6. Driver 3
7. Dračí oko + Knightshift
8. X2: The Threat
9. Transport Giant
10. Richard Burns Rally

Pořadí v žebříčku předobjednávek je už delší dobu neměnné a pohnout s ním může pouze vydání některé z očekávaných stříleček Half-Life 2 (září?) nebo DOOM III (srpen), k němuž všichni šťastlivci obdrží figurky a plakáty. Nejblíž je však počeštěná verze Sacred, která by po mnoha odkladech snad měla dorazit koncem července. S The Sims 2 CZ můžete najisto počítat v září, s Driverem 3 pro PC někdy na podzim a se STALKERem až příští rok.

Je také vhodné upozornit na nedávno vzniklou stránku s přehledem všech speciálních a exkluzivních nabídek GameShopu. Momentálně se tam nachází třeba adventurní/závodní/strategický GamerPack (vždy 3 hry ze stejného žánru jen za 399 Kč), Heroes of M&M 3 Complete s exkluzivní češtinou (299 Kč), kompilace Dračí Oko + Knightshift (platí už jen pár dnů), Castle Strike + Křižáci nebo Tortuga + Port Royale. Na stejném místě najdete i užitečný seznam všech her v nejnižších cenových hladinách, tzn. do 199 Kč, 199-399 Kč a 399-599 Kč, z nějž si svého favorita na dobu letního sucha vybere každý.
zdroj: GameShop

jd

Nejnovější články