Na 4chanu se objevily koncepty ze zrušeného dílu Batman Arkham
zdroj: tisková zpráva

Na 4chanu se objevily koncepty ze zrušeného dílu Batman Arkham

14. 8. 2019 14:35 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Vzhledem k popularitě komiksových filmů vychází až trestuhodně málo povedených her na jejich motivy. K čestným výjimkám patří loňský Spider-Man a série Batman Arkham, po které se ovšem v posledních letech tak trochu slehla zem. Na 4chanu se nyní objevily koncepty z pokračování s Batmanovým synem Damianem Waynem v hlavní roli, ale než začnete slavit – už je dávno zrušené.

O tom, co momentálně kují původní tvůrci z Rocksteady, se spekuluje už dlouho a podle vynašeče informací pracují na hře, kde si budete moct vytvořit svého vlastního superhrdinu. Zrušený Batman Arkham s kódovým označením Project Sabbath ale pocházel z dílny WB Games Montréal, kteří stojí za předposledním Batman: Arkham Origins.

A moc se jim zřejmě nedaří, protože podle zdroje měli pracovat ještě na hře se Supermanem, která neprošla schvalovacím procesem, a na taktéž zrušeném projektu z prostředí Suicide Squad. Nyní prý vyvíjejí jinou hru s Batmanem.

Batman leak zdroj: tisková zpráva

Project Sabbath měl navazovat na příběh Arkham Knighta, ale s určitým časovým odstupem. Bruce Wayne totiž odložil masku i pláštík a obojí i s hračkami předal svému synovi Damianovi. Ten se namísto v Batmobilu měl prohánět na motorce a chránit Gotham před notně obnoveným ansámblem záporáků. Two-Face se měl objevit v roli soudce, Black Mask zase v ženské variantě, na Flaminga nebo Gorillu Grodda si vzpomenou spíš jen znalci DC komiksů. Vyskytnout se mohla i nová verze Poison Ivy, která nápadně připomíná Duelu Dent hrající si na Jokerovu dceru.

Vrátit se měl i Dick Grayson a v příběhu měl hrát roli Bruceův odchod do superhrdinské penze. Záporáci a jejich poskoci měli zase být součástí systému nemesis podobného tomu z Shadow of War. Mapa Gothamu naproti tomu měla být trochu menší.

Ale ať už se vám tyhle úmysly pozdávají, nebo ne, příští Batman takhle vypadat určitě nebude. Můžete si tak počkat jedině na oficiální odhalení dalšího batmanovského projektu od WB Montréal – pokud ho zase nezruší.

Nejnovější články