Modifikace mění Skyrim na tropický ráj
zdroj: tisková zpráva

Modifikace mění Skyrim na tropický ráj

13. 3. 2013 18:10 | Téma | autor: Ladislav Loukota |

TES: Skyrim a jeho chladná, severská stylizace jistě měla leccos do sebe. Čas od času je však třeba dát zimě košem a užívat si teplého klimatu – tak jako činí modifikace Tropical Skyrim, jež přináší, inu, tropický Skyrim. Kompletní grafická předělávka upravuje tamrielský ostrov na svět palem, pouští a pand. Video v článku už poví víc než tisíc slov.

V konkrétnější řeči se tak tundra přeměnila na poušť (nechybí ani pouštní bouře), ledovce se proměnily na pobřeží a většina lesů byla přetransformována na tropické pralesy. K tomu bylo nutno upravit i podnebí, světla nebo chování kreatur/obyvatel řady oblastí.

Autoři modifikace se však neomezili pouze na výměnu pár filtrů a textur. Ostatně kdyby po tropickém ostrově pobíhali lední medvědi, konečný výsledek by nejspíše připomínal pěknou hovadinu. Roli řady zimních monster proto nahradily potvory nové - z medvědů jsou nyní pandy (!), vlci byli vyměněni za raptory, trolly zase nahradily opice.

Pokud vás Tropical Skyrim nalákal, můžete ho stahovat odtud. Prozatím tak učinilo přes šest tisíc hráčů. Na stejném místě je rovněž možné přihodit autorům za jejich snahu nějakou tu korunku.

Nejnovější články