Jedi Knight II: Jedi Outcast gold a trailer
zdroj: tisková zpráva

Jedi Knight II: Jedi Outcast gold a trailer

15. 3. 2002 13:32 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Zjevně i herní průmysl zaznamenal jaro a tak jsme tu s oznámením dalšího projektu, který se přes noc dostal do fáze gold.

Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast zdroj: tisková zpráva Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast od Raven Software a LucasArts Entertainment Company je nyní na cestě do lisoven a v obchodech bude k dostání od 29.března. Současně s tím se na homepage hry vynořil druhý trailer (4 MB, DivX), který v délce půldruhé minuty předvádí další scény z Jedi Knight II, ale starší trailer s gameplay videem z PC Gameru mi přišly atraktivnější. Na serveru Gamers.com si navíc můžete přečíst postřehy z vyzkoušení této hry, kde se dozvíte podrobnosti o příběhu, souvislosti se zrušeným Obi-Wanem apod.

Jedi Outcast: Jedi Knight II bude jistě plnohodnotná 3D střílečka z vesmírného prostředí, což dokazuje nejen to, že je vyvíjena v dílnách zkušených programátorů, kteří neváhali použít naprosto stejný engine, s nímž se setkáme také v Quake III Arena, ale také motiv, který se zdá být nesmrtelný, a to motiv Hvězdných válek. Pokud jste skalními fanoušky tohoto kultovního filmu, určitě Vás potěší, že v této hře uslyšíte také původní muziku od Johna Williamse.
zdroj: homepage Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull&jd

Nejnovější články